fredag 17 april 2009

lov

Hej, jag suger på att blogga. Jag vet, men ni suger på att kommentera. Nåja. Har inte så mycket att säga. Jag är trött på att hela mitt liv består av en rutin. Det suger. Behöver nåt som gör mig glad, som tar bort mig från det här tråkiga. Blöh.

"Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
något patetiskt men jag vill bara ha dig

Alltid är du vacker, hår och läppar och lockar och hud,
som alltid doftar sommarvårregn, äpplen eller vild kaprifol
och alltid med ett skratt som smittar av sig eller smiter ner i den
alltid så sköna sängen vi lärt oss att kalla vår
Och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
åh nonsens, men jag vill bara ha dig"

Jag hatar att vara kär._.

onsdag 8 april 2009

0804091243

Jag är kär.


tihi:*

fredag 3 april 2009

Hur du kan få mig att känna mig så hopplös. Du får mig att känna mig, uppmärksammad. Helt galet. Jag vet bara ditt namn, och du vet säkert ingenting om mig. Du kollar säkert på mig för att du undrar varför gud skapade en sån ful människa. Men du, du är fruktansvärt vacker.

Hur kunde jag ana, det verkar så konstigt.




Alltså, jag tror jag börjar bli gammal. Jag känner mig så vuxen ibland, men oftast så liten. På bussen idag satt det två flickor i kanske tolv årsåldern i sätet bredvid mig. De kollade på mig från hässleholm till vittsjö och jag kände igen det. När jag var sådär tolv år, och ville bli vuxen, men ändå fortfarande leka med barbie och älska nickelodeon, så brukade jag också kolla och fundera på de som var några år äldre än mig. Jag menar, när man är barn, så märker man inte så mycket om det är kanske tre års skillnad på varandra. Men när man blir lite äldre så märks det direkt. Hur kunde man ens längta till att bli sexton? Det är det värsta jag någonsin har varit med om. Och samtidigt har jag precis börjat känns det som. Herregud, jag har så många känslor inför hela vuxengrejen att jag blir galen. Jag känner att jag fortfarande vill vara tio år och gå i trean (?) på Röinge skola. Jag orkar inte tänka på högskolor och framtida bröllopsplaner. Okej, jag fattar. Det behöver inte gå så snabbt. Men det gör det. En av mina gamla barndomsvänner (som förvisso är fem år äldre än mig) har barn nu. Heeeelt galet. Men jag tar mitt liv, i min takt.
Nu ska jag inte tråka ut er mer:D



Du är mitt myggbett om sommarn<3
Jag mår sjukligt dåligt, men eftersom vi har prov i svenska idag så är jag i skolan ändå. Jag har feber, och är allmänt förkyld. Kan inte riktigt andas"/
Men ja, jag har inte bloggat på ett tag, mest för att jag inte riktigt har orkat. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, allt känns som en rutin, vakna, fixa sig, buss till skolan, skola, buss hem, äta, sova. I princip. Nä ett lov är efterlängtat, och eftersom vi på JB är lite skumma och speciella har vi lov efter alla andra, men vi har längre lov så det är najs:) Vi går måndag, tisdag & onsdag nästa vecka o sen har vi lov från torsdag v. 15 till söndag v. 16:D
DET är trevligt(:

Nu har vi strax rast och jag vill bara hem. Nåja:)
Och ni suger på att kommentera verkligen><
Hoppas ni läser:O

poos<3