fredag 29 maj 2009

29/5

Ibland önskar jag att jag vore en kille. De har liksom aldrig de där, små men oerhört störiga tjejproblemen. Att siesta kan gå så fel.
Linda tycker inte om mig och Elli är sjuk och jag vill hem o strunta i siesta nu. Men det kan man ju inte göra. Jag har ju betalat för dethär, och alla de bra banden är ju kvar. Hoppas bara att Elli mår bättre ikväll, tycker synd om henne, inte kul att vara sjuk, och speciellt inte på siesta. Hon är så ledsen när hon är sjuk, och vi vill ha en pigg och glad Elli:) Men det går inte nu, nåja!

Idag är jag och Hanni i princip lediga från skolan men vi får sitta här ändå eftersom vi för tillfället bor hos Elli och hon är i skolan.. Så vi sitter här, båda två och bloggar och segar. Det är seeeegt.

Idag spelar:
Frida Hyvönen,
Markus Krunegård,
Mando Diao,
Placebo,
John ME,
Lazee
och många fler, men vi ska väl se dessa i allafall.

Vädret sög balle igår, men det ser ut att bli något bättre idag iallafall. Hoppashoppas! Det suger att det regnar hela tiden, jag har ju typ bara shorts med mig :/


som om du inte ens ville ha mig längre
som om inte någon ville ha mig längre
jag är ensam
det är jag mot världen nu
man kan ju undra
hur det kommer gå
jag är svag

torsdag 28 maj 2009

Siesta!

Idag är det den tjugoåttonde maj tvåtusennio. Helt galet. Jag kommer ihåg när jag kollade deras hemsida och det var 161 dagar kvar, nu är det typ ett par timmar. Sjuuukt. Men det ska bli härligt, dock är årets siesta lite fail. För Elli är sjuk, Linda lär dumpa oss för sina andra vänner och Marike, Becca & Manda har lite problem. Men annars är allt fint:)
Hoppas bara vädret blir lite bättre, just nu är det lite halvbra, det är delvis sol men det blåser saaaatan. Nåja:)

Jag bloggar igen nån gång nästa vecka, med Siesta resultat^^

Nästa vecka slutar vi också för den delen, vi har vanliga lektioner på måndagen & tisdagen, men på onsdagen har vi typ friluftsdag å då ska jag & Hannah paddla:D På torsdagen har vi mentorsdag, vi vet inte vad vi ska göra då. Men på fredagen slutar vi i allafall och då bär det av till Bakken!:)

Jag har färgat mitt hår! igen, denna gången med Henna färg, det var.. grisigt, men resultatet blev finfint!


pusshaj<3

måndag 25 maj 2009

Oj vad man har varit duktig idag:)

Först simmade vi 1000 meter på idrotten (alltså fyrtio längder) sen simmade vi typ 12-13 meter under vattnet (det ÄR riktigt jobbigt:O) och sen trampade vi vatten i 8 minuter^^

Och sen rusade jag till tåget o sprang nere i Malmö för att hitta Matas och där köpte jag Henna Hårfärg (ska färga det imorgon, hinner inte ikväll, för det ska kokas och sen ska det sitta i håret i typ två timmar) och sen sprang jag iväg till tåget hem. När jag väl var i hässleholm igen så tog jag bussen hem (men det gick bara till Vittsjö och ingen här hemma ville svara på mina samtal) så jag gick hem från Vittsjö, det är typ 3-4 km. 


Goshigoshi:) Jag kommer sova gott inatt!^^


<3

torsdag 21 maj 2009

Here we go, dancing around

Jag orkar inte med det är "spelet" längre. Det är jobbigt att inte veta vad du vill eller känner. Fifan! Nej men vafan, ibland känns det som om du bara leker med mig, trots att du vet hur jag känner för dig, och ibland är du underbar. Jag är kär vad ska jag göra. A girl got to do what a girl got to do, right? Bah, nä jag suger på det här. Lite hjälp hade suttit fint. 


fjärilar i magen dom flyger
runt, runt
det kittlas
paranoid, jag vet inte
dom flyger fortfarande
fortare

fortare
jag blir yr av farten,
måste lägga mig ner och

jag sluter ögonen
och som vanligt, hemtrevnad,
ser jag dig, du ser på mig

med sorg
varför?




Heartbroken and you never speak to me. Talk to me I said, what to say..

onsdag 20 maj 2009

Börjar igen:)

Kanske dags att börja blogga lite igen. Iallafall nu:)

Det börjar hända lite roligare saker än rutingrejerna nu vettu!
  • Siesta om en vecka
  • Sommarlov om typ två veckor
  • Sommaren verkar vara här:D
  • jag har städat mitt rum och kommit fram till att jag behöver en massa saker. Så här kommer en till lista^^

Jag behöver (till mitt rum^^)

  • Några slags hyllor eller lådor
  • En garderob ffs, hur svårt kan det vara -.-
  • Sätta upp spegeln
  • Isabellgardiner.
  • Högtalare
  • Smyckesskrin

Nåja, en del kan jag ju önska mig när jag fyller år. och på tal om det gör jag en önskelista också!

  • Pengar i överflöd
  • Smycken, väldigt enkla, i silver.
  • Ett "sex and the city" halsband, med "bella".
  • Smyckesskrin
  • Presentkort på; Åhlens, Gina Tricot, Lagerhouse, H&M, Skivlagret.

Wiho:)

Nå, nu vill ni säkert höra alla smaskiga detaljer, höhö. Det finns inga, tyvärr. Jag är kär, (ni tänker och kanske säger: åååwhe) men nejnej, det är inte så gulligt. Grejen är at han är sex år äldre än mig. Men samtidigt känner vi varandra ganska bra. Men hela grejen är helt sjuk. Och en annan sak som också är helt sjuk är att jag helt har slutat skriva, okej jag skriver ju nu tänker ni, men alltså, vad hände med mina tankar, dikter och det? Nåja, nu när jag kommit ut ur min när-kommer-våren-och -sommaren-och-allt-det-roliga deppighet så kanske jag börjar igen:)

Annars händer väl inte så mycket, precis gjort klara alla Nationella prov som skulle göras. Och jag kommer få mvg i Engelska A. DET är gött:) Jag är ju inte så clever så några mvg har det väl inte direkt varit innan. Förutom i träslöjd haha:D

Mamma var i Ullared igår och köpte två klänningar till mig (en är till avslutningen så får inte använda den förräns då) och en SVAMPBOBTRÖJA. KAN NI FATTA DET? den är underbar ^_^och et par bruna mjukisshorts. Och lite strumpor o leggings. Och ett par skor som också är till avslutningen så de läggs undan sålänge.

Och i måndags (alltså två dagar sen nuuue) hade jag, och alla andra underbara körmänniskor konsert. Och dansarna såklart! Ack så duktiga vi är! Jag sjöng solo :O Hallelulja vad nervös jag var, jag trodde jag skulle kräkas. Men det kändes väldigt bra faktiskt!:)

Hm, vad har mer hänt? Piercade ögonbrynet men tog ut den, trivdes liksom inte. Klippte mig, fast jag inte får. (Förklaring: Alltså, man måste ju klippa topparna^^)Jaa vad har mer hänt? Säkerligen är det nåt!

På fredag ska jag och mamma till Malmö, för att träffa bigsis! Hon (den jääkla snorungen!) åker till Mallorca på lördag nämligen. Hon ska gå en bartenderutbildning där i tre veckor o sen brukar de tydligen få jobb där efteråt. Så hon är nog borta större delen av sommaren:( Men, jag tycker lite synd om henne minsann. Ni vet, jag är ju rödhårig, och hon är typ mörkblond. Så hon borde bli brun och jag röd. Men det är precis tvärtom! Det blev fel i produktionen! haha! Nä jag bränner mig först o sen typ dagen efter är jag brun. Men stackars systeryster blir illröd efter en halvtimme i solen med spf 50, så nu har hon börjat sola solarium så smått så hon inte avlider på Mallorca. Bra tycker jag:)

När jag städade idag hittade jag min gamla "diktbok" som jag fick av syster i födelsedagspresent (eller var det julklapp) för nåt år sen! Åweh, har inte skrivit i den på exakt ett år. Så satte jag mig o började läsa i den, och oj vilken liten flicka jag var. Jag har verkligen förändrats! En av de första dikterna jag skrev i den var:

" Vet inte

Om du menar

Hur du menar


Seriöst?

För att jag

föll.

Innan.

Vill du?

Hålla min hand

& gå genom

solnedgången.

Det

Ultimata!"

Gulligt verkligen, haha:)

Nej nu ska jag sluta. Ska fråga mamma var hon gömmer omslagspapper och sånt. Ska slå in hennes morsdagspresent och Ellis presenter!:)

See ya. Glöm inte kommentera;)

<3

måndag 11 maj 2009


Hej, jag lever och jag mår fint.


17 dagar kvar till Siesta! Och typ några fler till sommarlov.


Mitt liv går som i en rutin, och allt jag vill ha är sommar, siesta, sol & bad, en brunbränd hud och glass (!) på stranden. Ge mig.



Jet'aime<3