måndag 31 augusti 2009

"För ditt riktiga jag
Ljus eller mörk, blå eller gröna ögon. Blond eller brunett, stor eller liten. Det spelar ingen roll. Vi struntar i idealet och det som kallas perfektion. Istället kommer detta nya ord. "du" Alla är olika och det är så det ska vara!"

Hahah, jag och Hannah sitter i skolan, det är relativt segt, men vi har iaf Sv.B rekl. Proj XD

Jag vill hem och sova, men ändå inte, för dansen börjar idag, och jag o Hannah ska va i samma grupp. Iallafall i början;D

tror vi ska ha någon sorts redovisnings nu, bah.

'alot like love' <3

lördag 29 augusti 2009


"ja gjorde upp en eld för dig å nu brinner hela skogen"

Åh mysigaste kvällen på länge igår, jag vet att de andra hade tråkigt. Men de kunde faktiskt sagt något-.-
Iallafall, träffade världens finaste pojk på björket. Han är så mysig=) Och han pussas bra, mmhiip! Nåja, ska väl träffa honom igen förhoppningsvis!
Nu är jag mest hemma och har tråkigt, ska kolla på sommarkrysset om en stund!

Ooh! Idag ringde Maria (dansläraren) och sa att de glömt skicka mitt brev, och att jag ska dansa på måndagar i vita salongen:) Wiiiie:)
Haha, vilken toppenhelg!:D

Idag har jag städat min garderob lite, trevligt:D

Begin Again med Colbie Caillat är superbra! http://open.spotify.com/track/323ygus3dbKHFyXg8le0m4

"I met a boy, I met a boy last night. When me and the girls we're out... And it was music and it was people everywhere. But I saw him standing there. He was the cutest thing I've ever seen. I fell in love, I fell in love last night. And I was dancing the whole way home."


Nu orkar inte jag skriva mer, har inte så mycket å säga heller.
'alot like love' <3

torsdag 27 augusti 2009

jagärsupertrött

JAG KAN INTE SOVA OCH JAG BEHÖVER VERKLIGEN DET! mah.
Idag är det torsdag, och Hannah är sjuk:/ Krya på dig love!<3
Sitter för övrigt i skolan, vi börjar om tre minuter och i vårt klassrum är här 8 personer, alltså fattas det typ 15 xD Men Lilly är också sjuk. Nåja, idag ska vi nog mest typ repetera det vi gjorde i ettan, typ gå genom olika kameror och flash och sånt(:

Imorgon är det fredag! (tgif!) och that means weekend & Insparken! Och vi ska få Elli på dansaochhasuperskojjigt humör:)

Mah, jag är supertrött, men har iallafall mina nya byxor! Köpte dem igår, fast det är egentligen jeansleggings, (jag hatar jeansleggings) men de ser precis ut som vanliga jeans, med flickor och knappar och sånt. Skitballt! Så man kan ju säga att det är typ som väldigt stretchiga jeans, weho(:
Tränade igår, det är faktiskt ganska najs, inte världens roligaste men man får tänka på resultatet;)

Nu är vi hela 11 här inne och vi skulle ha börjat för typ två minuter sen^^

Anyways, känner att detta inlägget blev sjukt oseriöst och jobbigt. Men jaja,
'alot like love' <3

(nu kom roger!)

tisdag 25 augusti 2009

ögonfärg!

Funderar på att köpa såna färgade linser!^^
Så jag photoshopade lite, (jag vet, jag suger på det, men ändå)
Så, lite mera blå bara?
Lite gröna?


Eller lite bruna?

Förslaaaag?:D
Åh herregud. Kommer dö i skolan imorgon, jag menar, hur kunde han veta det? Det verkar lite skumt, kan vara för att jag är så sjukt genomskinlig. Men ändå. Galet.
Och grejen är att jag är dålig på kärlek, jag vet inte hur man gör, så det kommer ju aldrig bli något. Faan. Hur kan något så enkelt, vara så jävla svårt? Varför föddes jag blyg? Varför blev jag inte supersnygg? Mah.
Anyways, det kunde varit värre. Han vet iallafall vem jag är. Och han är snäll. Som tusingen:)

"you're looking so fresh it's catching my eye,
why oh why, did I not see this before, "

"Because he's so
O-oh, o-oh, o-ooh
Rock 'n roll
And out of my league
Is she out of my league?
Let's hope not"

Sitter iallafall hemma idag, känner mig lite bättre nu. Men igår och i morse trodde jag att jag skulle dö. Fy fan, jag hatar influensor>.<

Har fastnat lite för ljudböcker, det är ju asnajs, det tar en jävla tid o lyssna genom alla skivorna bara^^ Har lystnat genom hela "En prinsessas dagbok 1, Tiara och Dr Martens" och har nu börjat på Jane Austens "stolthet och fördom" trevligt må jag säga.

På fredag är det inspark på björket, får se hur det blir med det, men får hoppas att vi kan va hos elli. Men om hon nu helt plötsligt, inte vill. Får vi va hos nån annan!:) Puss på att vi inte bråkar längre, (alltså inte ja o elli, utan ja o linda^^)

'alot like love' <3

söndag 23 augusti 2009

Jag behöver berätta om min förbannelse känner jag. Varje gång sedan jag var ett väldigt litet skolbarn, när det ska vara såkallat, skolfoto får jag munsår. VARJE JÄVLA GÅNG. Så tänkte jag att i år blir det inte så nejdå. Men joho, idag vaknar jag upp med munsår och imorgon tar vi foto. Det är förjävligt må jag säga..
Anyways, det är söndag idag och My sov hos mig inatt. Det var massa mys, vi blev nostalgiska och allmänt mätta på tacos, chips, godis och massa cola. Jag blev kissnödig hela tiden också, för övrigt.
Sen, precis som vanligt så frös vi ute när vi kollade på stjärnorna, och vi såg tre stjärnfall och cassiopeija. Coolt!^^
Jag sitter iallafall nu hemma hos mamma, och allmänt funderar. Ska måla naglarna strax, och fundera lite över vad jag ska ha för kläder imorgon, brukar inte bry mig så jävla mycket, men eftersom vi ska ta foto så kan man få göra det tycker jag:)

Är fullständigt förkyld, fortfarande. Typ andra veckan snart, mah. Anar att det är svininfluensan-.- Har tillochmed de flesta av symptomen för det! Haha:D

Nej, nu ska jag måla naglarna, göra ett test på facebook och småprata med mamman:)

'alot like love' <3

fredag 21 augusti 2009

Idag spelar Emil Jensen i Malmö. Han är underbar.
Och han får mig att tänka på Catrin, gud vad jag saknar dig syster!
http://open.spotify.com/track/1K5uc6MsKncJT3z7PoHN3U
Världens finaste låt, till dig nu:)

Snabbt inlägg men jag måste packa lite grejer o gå till bussen.

'alot like love' <3

torsdag 20 augusti 2009

Sitter hemma nu, i solen. Så ser inte så mycket av bildskärmen haha:D
Sitter iaf och kollar lite efter nån kofta och kanske en jacka också, man kan ju inte ha linnen hela vintern ;)

Insåg idag att jag håller på att bli förälskad. Mhiihi:)

Anyways, ser typ ingenting pågrund av solen, men ändå:)

'alot like love' <3

onsdag 19 augusti 2009

Sitter i skolan nu, datorn fungerar, förutom att jag inte kan logga in på msn och att jag har en hamster i fläkten. Ska gå till itjohan strax, men han, precis som alla andra, är på lunch just nu.

anyways, har tagit nakenfoton i studion haha:D Och nu efter lunch ska vi titta på film, filmvalet är dock ännu hemligt, det var meningen att vi skulle kolla på Romeo o Julia, med Leo jej, men vi såg den i våras så nu fick våra lärare tänka om^^

Hannah matar sin japanska kanin på Facebook och jag påminns om att jag inte tagit hand om min pingvin sen vi slutade i våras, ehhe;)

LOOOOOOL, hamstern pratar på:)


'alot like love'
<3

tisdag 18 augusti 2009

skola-dator tillbaka-kärlek

Fått tillbaka datorn idag, obeskrivlig glädje haha. Och nu kan jag tillochmed logga in;)

Du är så jävla söt vet du det? Men jag säger inget, ska inte förstöra vänskapen. Det är dumt. Jäääkligt dumt, det blir bara så feeeel. Antagligen iallafall.

Anyways, snart dör mitt batteri, så jag måste lägga ner jaah. Ska iallafall springa in i duschen.

Imorgon ska jag bli fotad typ naken och död:O Kommer bli bäst!<3


' alot like love ' <3

söndag 16 augusti 2009

Flyttar hem till mamma idag, har packat alla mina kläder, ska fortsätta med alla (o)viktiga saker nu, känns helt konstigt.
Jag har funderat på att nästa gång jag flyttar, kan det vara hemifrån. Vilket känns helt sjukt. Jag känner mig fortfarande som fjorton ibland. Men hallå, jag är sjutton. Om ett år är jag mydig, då börjar det "riktiga" livet. Frågan är om det verkligen blir så som man alltid tänkt sig det? Visst, en hel del grejer kommer bli sjukt najs. Men ändå, efter studenten vill jag ju läsa vidare, men hur ska jag få pengar till det när det inte finns några jobb? Och var ska jag plugga? Göteborg känns som det självklara alternativet, men det känns osm jag kommer så jävla långt hemifrån då. Så, det kanske blir Lund ändå. Men jag är liksom trött på Skåne. Jag vill komma härifrån, men är jag riktigt redo för det? Hmm.
Usch, jag funderar för mycket. Jag tänkte lägga in en bild på mitt nya hår haha. Blev inte riktigt som jag väntat mig, hon klippte för mycket på luggen, och inte tillräckligt överallt annars. Men det får jag fixa när luggen växt till sig!(:

Nej, nu ska jag återgå till det verkliga livet. Ciao!

fredag 14 augusti 2009

"Some people wait a lifetime for a moment like this.
Some people search forever for that one special kiss."


jag vet fan inte vad som händer, kan ju inte bli kär bara sådär? Eller? Verkar helt galet:O

"love strikes me dead, everytime. I need a sign, so I know I'm alive"

nej men vad tusingen, jag kanske ska sova snart? Ska upp i vettig tid imorgon för att packa och fixa mig, sen blir det malmö med Elli! Thank god for her!:) vi ska titta på Rix Fm (Mika!) Miss Li, Veronica Maggio och kanske lite grann Markus Krunegård! Weiho:D Kommer bli bäst!
På söndag ska jag till mamma, med en hel del grejor, dock mest kläder/skor. Blir ju mest det som flyttas runt liksom. Det är det värsta med skilda föräldrar, speciellt om de bor en bit ifrån varandra.

"du är det bästa som hänt en idiot som jag"
Inte bloggat på ett tag, men iaf är det nu en knapp månad till jag fyller år:D
Skolan börjar på måndag, och det känns ganska bra faktiskt. Konstigt nog, men att få tillbaka de vanliga rutinerna och sånt är väldigt skönt. Sommarlovet börjar kännas långt nu, det suger bara att malmöfestivalen börjar idag, alltså kan jag typ inte åka dit nästa vecka:/

Håller på att ladda ner (hrm.. hah xD) "confessions of a shopaholics" den verkar superkul:)

Drömde en sjukt konstig dröm inatt hos Elli, och hon drömde en konstig dröm om mig:S haha, skum!:D

Nu har jag inte mer att säga tråkigt nog, för mycket i huvudet just nu. Orkar inte reda ut allt:/

pusshaj<3

tisdag 11 augusti 2009

sex dagar till skolan börjar ( alltså ungefär 8-9 dagar kvar till jag får tillbaka min dator:D )
tre dagar kvar till malmöfestivalen börjar:D
trettiotre dagar kvar tills jag blir 17 och nu orkar jag inte räkna mer!

är för tillfället hos mamma, så det händer inte så mycket;) ska nog (kanske:O) möblera om och fixa lite sen, men vi får se. ska till morfar i eftermiddag, alltid tevligt antar jag:)

puss på er!:> <3

lördag 8 augusti 2009

Jag har alltid trott att du skulle vara lång, men inte för lång, lagom liksom. Lite sådär tunn, inte spinkig, men muskler är överskattat enligt mig. Du skulle ju gärna få vara lite sådär blek, solariebögar är inte min grej. Håret fick ju gärna vara lite sådär, långt men inte för långt, lagom. Gärna lite proffsigt ovårdat. Alternativt är min grej, jag vet ju att det är det som får mig på fall. Jag gillar fina ögon, men händerna är viktigare. En del tatueringar är fint. Men inte för mycket. De ska ju inte täcka hela din fina kropp, hellre någon betydelsefull tatuering isåfall. Ålderna spelar ingen roll, det är ju bara en siffra eller hur? Okej, du får gärna inte va under 12. Du ska helst vara vegetarian och veta precis varför. Du vill resa med mig till samma ställen, runt jorden eller bara runt sverige det spelar ingen roll. Med tåg eller till fots, det spelar ingen roll. Vad vi känner för varandra är viktigare eller hur? Du ska veta precis vad du vill i livet, och precis som jag ska du inte förstå dig på alla som lever för att supa och knulla runt. Bättre att sitta på en konsert och sjunga med i de , för oss, välkända låtarna. Du kommer förstå alla mina konstiga ideér och jag kommer förstå dina, jag menar. Man ska vara speciell, ingen vill vara som alla andra? Speciellt inte vi två. Vår kärlek är det viktigaste, men inget är viktigare än våra drömmar. Du gillar att sjunga eller spela. Varför inte båda två? Det är antagligen det du vill jobba med i resten av ditt liv, eller kanske du vill måla? Eller så kanske du bara vill vara en kontorsnisse. Men det gör inget. Du är speciell för mig.

Jag vet att detta inte spelar någon roll, eftersom jag kommer få leva ensam med 26 katter i en liten stuga utan el strax utanför den minsta lilla byhålan i ryssland.

tisdag 4 augusti 2009

Grattis farfar:)

Nu är det såhär, att det har hänt grejer;) Nåja, ska inte avslöja för mycket, men spännande kan det ju bli:O

Ska snart till farmor å farfar, kommer hem på torsdag, och då blir det (förhoppningsvis?) hässleholms festivalen med Elli, Niklas o de andra^^,


Haha, jag älskar förresten Bo Burnham, han är coolast och sötast!:)<3

söndag 2 augusti 2009

Yeah, lite bilder, väldigt oredigerade, ni får ursäkta:)


Väldigt soligt väder idag, och jag har ingenting att läsa (:<) så det får nog bli en promenad innan vi ska till farmor å farfar!

See ya:)<3

lördag 1 augusti 2009

Välkommen Augusti!:)

Laddar upp en bild på mitt hårtrauma. Grejen var att jag skulle bleka det för att få en bättr röd färg sen. Men det blev orange, så körde och köpte en brun färg istället:D

Och nu har jag hittat värsta frisyren, seriöst. Goshi., det är så fint:)

Nåja, idag är det iallafall första augusti, och det är lördag. Elinor och hennes pooooojkvän ska på artonårsfest, jag vill följa med men kan inte, jäkla garage! Iallafall, imorgon ska vi fira farfar som fyller år ¨på tisdag, fast då ska han opereras, stackaren!:/
Idag har jag inte gjort allt för mycket än, vaknade dock jättetidigt, typ klockan åtta! Men jag låg och läste en timme, eller två. Sen gick jag upp och pappa började typ direkt att tjata på mig om att jag "måste"rensa rabatter, bajs i hans öra. Så nu har jag iallafall gjort det. Skönt att ha det gjort iallafall.
Funderar på att duscha lite nu:) Får se, det är ju ganska fint väder, så man kanske ska sitta ute o läsa eller nåt? Låter som en ganska bra idé tycker jag!

Pusshaj<3