onsdag 30 december 2009

DU SÄGER ATT DU ÄLSKAR MIG

Ny design på bloggen, ganska nöjd faktiskt. Har även lagt till en lista med bloggar jag läser. Mer eller mindre stolt över vissa;) Och ni får gärna kommentera med tips på fler bloggar!

Måste träffa honom snart. Hans ord gör mig förälskad och de tinar upp mitt frusna hjärta. Han får mig att känna mig bra och han är helt underbar. Mer kan jag inte säga, måste träffa honom först. Fin är han iallafall, hoppas på att det blir en ny J, då hans namn också börjar på den bokstaven^^

Imorgon ska jag hem till Marike (hennes blogg finns i listan!) och fira nyår med R&M. Har inte träffat dem på flera år känns det som. Hoppas på att det blir finfint. Det kluriga är att det är dresscode, men det blir nog brao. Har lite småidéer. Innan dess måste jag städa mitt rum lite granna, välja kläder och packa ner myskläder/pyjamas, måla naglarna och fixa till mig. wah, nu blev jag lite småstressad. Men jag ska måla naglarna innan jag går och lägger mig iallafall.


Oj, nu såg jag att mitt batteri nästan är stendött. Galet, aja. Bloggar mer när det är nytt år, nytt decennium, det året jag blir myndig, det året då allting ska hända. Då allting ska bli bra. Alltså 2010!:)
Gott Nytt År alla (alltså typ två) bloggläsare!<3

tisdag 29 december 2009

Har varit i Malmö i tre dagar nu. Helt underbart. På facebook finns ett album skapat för detta äventyr. Checka gärna det! http://www.facebook.com/album.php?aid=2024958&id=1484744572
Vi såg Turning Torso, mellandagsrean, ben & jerryglass och massa annat. Köpte lite saker, men billigt^^

Har insett att folk är förjäkliga. Sårar, antagligen omedvetet, alldeles för ofta.Detta gör att jag inte vill mer. Jag har ingen lust att träffa er egentligen. Vill helst av allt stanna hemma på nyår men det blir ju också tråkigt.

Jag har nu sett 2012. Har lust att hoppa från eiffeltornet den 20:e december 2012. Vill inte vara med om det. För jag vet att jag inte kommer få en plats på en ark. Jag vill inte helt enkelt. Jag får iallafall fylla 20, men inte mycket mer. Tack för det säger jag bara. Bah. Jag vill leva okej?


Nä, nu orkar jag inte mer.Och ja, jag är en bitteriftta idag.
 Hejdå.

lördag 26 december 2009

är det trolleri? eller ett frieri? nej, det är ett gästbloggeri!

Hej hå, kära läsare!
Det här är inte ett vanligt blogginlägg, för det är ett inlägg skrivet av en gästbloggare! Woho! Det allra första i Isabells blogg, minsann. Och vem är jag, då?














Såhär ser jag ut. Dom dagar då jag har sorgeflor, vill säga. Vilket, tyvärr, inte händer så ofta. Jag tycker att sorgeflor är himla tjusigt, men alltid när man har det blir man ifrågasatt; folk undrar om man sörjer. Vilket ju kan vara lite irriterande.
Anyway. Jag heter Catrin och jag är den bedårande blogginnehaverskan Isabells storasyster. För tillfället är jag hemma i Havraljunga och firar jul med mamma, John & Isabell. Lite back to the roots, så att säga. Det är varierande. Emellanåt trevligt och mysigt och emellanåt fruktansvärt frustrerande. Det är som att bli liten igen, dom har inte riktigt fattat att jag är vuxen nu, har förändrats osv osv. Till vardags bor jag i Malmö och trivs mycket bra med detta.
Nästa stora äventyr som står för dörren är Indien! Det ni. Tjugonde januari far vi, min bästis Jenny & jag. Sen är vi borta i dagarna fyrtio och förhoppningsvis hittar vi oss själva där på nån strand i Goa / Kerala / nånannanstans. Det vore väl fint, det. Fram tills dess ska jag se 2012 på bio för andra gången (tips: SE DEN, helt fantastiskt bra; John Cusack räddar mänskligheten & specialeffekterna är fett koola) med Isabell, mellandagsreashoppa, se ohälsosamt mycket på Six Feet Under (tips: SE DEN, världens bästa teveserie. Jag skojar inte. Världens bästa), gå färdigt kursen i genusvetenskap och stryka under viktiga saker i min South India-Lonely Planet-bok.
Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. För tillfället känner jag mej som en väldigt självgod väldigt independent superbitch som tycker att resten av mänskligheten är idioter. Ungefär så. Inte så charmerande. Kanske är det bäst att jag lämnar er nu, för att återgå till min julmust & mitt småkikande på Harry Potter. Självklart är jag också kool nog att ha en kool blogg, check it out; lejonhjärta (där Isabell just gjort ett fint gästbloggeri, precis som jag har gjort här! Så passande, va? Hihi!).

Peace out! / Catrin

fredag 25 december 2009

christmas is over, thank jesus

Julafton här, juldagen där. Lite bråk mittemellan och lite Narnia. Då har ni den perfekta Karlsson- Christensen julen. Kul? Nej.
Irritation på högsta nivå och allt är bajs lite granna. Nåja, det blir en finfin hemmahelg i helgen. Catrin är hemma och sen på måndag åker vi tillsammans till Malmö för att stanna där ett par dar. Syskonmys!<3 Har liksom inte varit tillsammans mer än ett par dar sen jag vet inte när. Men jag antar att det blir så ju äldre man blir. Tråkigt som tusan, bläblä.

Kollar på Sagan om Konungens Återkomst nu, har ju sett den X antal gånger innan, men ändå mysigt på något sätt.
Fick en del julklappar, egentligen inget märkvärdigt, men ändå. Julklappar!:)

  • 600 kr
  • Presentkort på Nisses- 500 kr
  • Panda
  • Pandasvamp
  • Böcker
  • Kläder
  • Hello Kitty almanacka
  • Örhängen
  • Nivea-kit
Tja, det var väl det. 
Äntligen är julen över. Nu väntar 2012 i malmö och mellandagsrea. Sen nyår, hur det nu blir. Nåja:)

Nu ska jag återgå till Frodo och hans preciousssssssssssssss. 

tisdag 22 december 2009

mardi

Good Luck Chuck fick mig att inse att jag vill jobba som pingvinskötare på ett zoo. Verkar ju helt underbart.
Något som också är underbart att jag helt plötsligt gillar snön. Den yr omkring mig, och jag fryser som fan. Men ändå, finns det någon bättre såhär års? Nä, antagligen inte. Imorgon ska jag gå ut och fota julen. Sen ska jag köpa en mössa på h&m's herravdelning.
Awesome!

På mellandagarna vill jag köpa en webbkamera, tjocktröjor, och gärna en plattång. Men det kommer ju aldrig gå.
Efter jag har sålt min moped ska jag köpa en ipod touch 32 gb och spara typ 3000 till festivalbiljetter.
Finemang:)


Min mössa om ett dygn ^^

Näe, nu ska jag göra nåt vettigare.
Ciao!

måndag 21 december 2009

oho, poo it is

Allt och alla förändras. Jag vill inte vara med i såfall.
Trött på att allting aldrig är bra. Så det så.


Hoppas innerligt att ingenting går åt helvete ikväll.

fredag 18 december 2009

does she know it's christmas?

Julmusik på högsta volym.
Lackade julklappar.
Julavslutning i skolan.
Julbord.
Pepparkakor.
Chokladkalender.
Röda strumpor.
Julpynt.
Snö i massor.

Och varför kan jag inte känna julkänslan?:(

onsdag 16 december 2009

red lips so fabolous

Hade precis en liten photoshoot med mig själv ibadrummet, ehhe. Men det är inte som ni tror! Jag var fullt påklädd men jag hade red lips. Badrummet har dock den bästa belysningen i huset så därför fick det bli där. Nu får nu några smakprov, känn er hedrade! Bilderna är dock helt oredigerade, kommer direkt från kameran.















måndag 14 december 2009

förlåt och tack för maten

Gala på teven och middag vid halv tio på kvällen. Så ser en typisk måndag ut på Pinnmogården i Havraljunga. Ehhe. Menmen, så kan det gå.
Två dagar kvar på praktiken, sen två dagar i skolan. Sen är det lov minsann. Så jävla skönt. Behöver verkligen det känner jag! Saknar mina vännisar så himla mycket :'( <3
Ska nog ta en juldag i malmö också, om jag har råd! Skolkortet fungerar ju tydligen inte på jullovet, bajs! Men malmö är så himla mysigt, med skridskobanor och lampor överallt. Och alla mysiga människor, åhå.

Nej nu ska jag äta minsann.
Och nu har jag ätit.
Nu ska jag sova. Vilka knäppa vanor jag har, eller?:p

ps. förlåt om jag har verkat sur eller så på sista tiden. har inte mått så bra, men det är bättre nu. hoppas inget är förändrat? puss!

söndag 13 december 2009

tror du på mig om jag säger

jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.

jag tänker alldeles för mycket.
jag är inte över dig än- sjunger melissa. och jag håller med.
jag fastnar inte på bild, jag borde komma ut.
jag är så sunkig att det skrämmer mig själv.
jag saknar någon att hålla om, men jag vill inte bli kär.
jag vill nog bara veta att någon älskar mig antar jag.



"varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till."
sanning.
men det kan ju inte vara kärlek?

fredag 11 december 2009

Tänk så fel någonting kan bli. Calle borde vunnit. Tävlingen handlar om att utvecklas, det gjorde inte Erik. Ts!
Nåja, nu ska jag inte klaga. Jag ska nog sova^^
Imorgon blir det Markan:D

Du är iallafall bäst, och finast Calle!

torsdag 10 december 2009

mini, tiny, shortie, this is

Min näsa ser fet ut på denna bilden. Men jag bryr mig inte. Ville bara berätta att jag är tillbaka som rödhårig. och har haft en ganska awesome dag i malmö. Mycket fint. Nu ska jag kolla på scrubs. Ciao!:D

onsdag 9 december 2009

deep inside i hope you feel it to

Djungelvrål i min säng och mr Big i högtalarna. Åh, det är fint.
Innan hade jag värmeljus tända, men jag började sticka ner fingret i det rinnande stearinet och gjorde en fingerborg av det. Helknas. Men det gjorde lite ont, sådär lagom ont. Inte så att det gör ont, mer sån. Bitterljus smärta eller nåt. Jag har ingen aning om vad jag pratar om.
Antar att jag försöker vara djup. Men jag är inget bra på det. Och det har ni nog märkt vid det här laget.

Ville bara säga att jag inte har en aning om vad jag känner.
Jag tror jag är förälskad, igen. Men det är komplicerat, igen. Och vi pratar knappt. Och det är svårt. Jag saknar samtidigt att vara kär. Men samtidigt är det jävligt skönt att inte vara det. Äsch, får se. Kan inte gå runt o va deppig när det är Lucia, nej. Det blir Lussevaka på Markan och sen julbord med tjocka släkten på luciadagen. Mys.

Jag har gjort en spellista med bara "To be with you"- Mr Big på spotify. Och den går på repeat.

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you



Det är vad som går om och om igen. Och det känns så rätt. Waited on a line, känns som om jag gör det. Inte för att där är någon kö efter honom. Men mer att tja. Allt ska bli rätt. Och sånt, jävla skit ni vet. 
Usch fyhelvete vad jobbig jag är. 


Build up your confidence
So you can be on top for once



Gulligt.


Nej nu ska jag nog kolla på scrubs, igen. Och kolla vilka som är online på msn var femte sekund. Jag saknar dig fortfarande. fy vad sjuk i huvudet jag är.

tisdag 8 december 2009

help this poor girl

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=229534 
Mja, klicka och bli medlem om du känner att du vill. Inget tvång, men duvet. Jag är en fattig student:( 


Med tanke på gårdagens långa inlägg orkar jag inte skriva mer nu. 
Ciao!

måndag 7 december 2009

förlåt mig, men snälla försök att förstå älskling.

Bläddrar i kalendern,
letar efter dagar.
Dagar då jag inte tänkt på dig,
dagar då jag inte bitit sönder mina läppar av längtan.
Det är som om värmen försvunnit från mig.
Utan dig är allt samma sak.
Kallare än någonsin, obehagligt.
Jag är osäker på mig själv,
mer än vanligt, det är inte bra.
Så säger dem. Upp med hakan.
Upp med hakan? Om jag inte vill då?
Om jag har glömt hur man andas utan dig?
Om jag har gömt överlevnadsinstinkten och aldrig kommer hitta den igen?
Om jag inte vill utan dig?
Ska jag fortfarande bara ta upp hakan?
Vad är det för jävla uttryck, jag kan inte vara självsäker med blicken i marken?
Klart som fan att jag kan.
Men bara om dina fingrar är mellan mina,
jag behöver din värme igen.
Jag vet att vi aldrig var.
Jag vet att vi aldrig kommer bli.
Men ändå fyller du mina drömmar, mina nätter består av dig.
Jag vaknar kallsvettig,
gråt
Jag undrar ibland hur högt jag ska skrika efter dig.
Hör du mig inte? Jag tror inte det.
Hoppas inte det,
om du hör. Svara mig älskling.
Jag hör många saker, barnslig. Det är jag, men låt mig vara det då!
Det är kanske det enda sättet för mig?
Det enda sättet att komma ihåg barndomen. Den enda tid jag känt, den enda tid utan bekymmer som dessa.
Jag hör många saker, kärlekskrank. Det är jag, men vem är inte det?
Vem saknar inte någon att dela livet med?
Jag gör det, det gör ont i mig.
Huden spricker, går sönder. Finns inga ord.
Jag skriker ut i kylan, ett moln av rök är det enda beviset. Jag hörs inte.
Hörs man inte finns man inte.
Syns man inte, finns man inte.
Jag vill inte synas, jag vill inte höras. Det är oväsentligt.
Jag vill bara synas om du vill se mig.
Gråter mig till sömns. Vaknar igen, torkar bort gammal gråt och mascaraförödelse.
Anser mig vara patetisk, men det är bättre än helt okej. Bättre än medelmåtta.
Om man inte syns, då finns man inte.
Förstår du det?
tap, tap, tap.
Jag skriver, blyerts mot papper.
Krafs.
Det spelar ju ingen roll, fattar du inte vad jag säger?
Jag är patetisk, och långsint.
Men jag kan inte glömma dig.
Vill inte glömma dig älskling.
Vi var aldrig.
Kommer aldrig bli.
Det är det som gör mig gråtfärdig.
Om jag bara hade haft en chans,
du pratar som om du vill.
Men jag känner dig,
har känt din hud mot min.
Dina läppar smakade alkohol, dina läppar smakade ingenting.
Dina läppar smakade det bästa av det bästa.
Man kan inte välja vem man älskar.
Jag tror att det finns en för alla. Alla för en.
Jag vet att du är den jag behöver, du är den som är gjord för mig.
Men om du inte är det.
Varför känns det då såhär? Hur kan jag då känna mig så jävla säker?
Kan du förstå det?
Mina naglar blir kortare, dagarna längre och världen mer och mer obetydlig.
Du förstår inte. Du vet inte.
Jag ångrar allt jag gjort.
Jag vill ha det ogjort. Jag vill sudda ut allting.
För att börja om på nytt.
Jag vill att du ska älska (med) mig som bara älskande kan göra.
Som bara du kan.
Jag bryr mig inte längre.
Kom hem bara.
Ta mig med storm för helvete.
Som i de gamla filmerna, kyss mig mjukare än någonsin. Jag behöver det.
Jag kommer aldrig be om något mer, bara du tar mig som jag är.
Ta mig här och nu. Och älska mig.
Blyerts mot papper. Papper efter papper.
Bryter spets efter spets, det tar aldrig slut. Skriver romaner med mina tårar.
Du kommer aldrig förstå.
Jag kan inte berätta det på något annat sätt.
Ord är det starkaste vapnet, men du är inte här.
Det får bli skrivna ord. Jag vet att du inte läser.
Förlåt mig.

Jag saknar dig. Förstår du inte det?

söndag 6 december 2009

wired around your finger baby

Jag har tappat bort min gummigrej till datorn. Jag saknar den ganska mycket, ska genomsöka rummet senare.
För övrigt händer det inte så mycket i mitt liv. Firade syster igår, och morfar idag.
Jag gillar verkligen min praktik, men jag gillar inte att jag slutar så pass sent. Jag hinner aldrig in till hässleholm, hinner aldrig sjunga, hinner inte träffa mina vänner. Men imorgon ska jag tusingen på bio. Det ska ses Luftslottet som sprängdes, med Marike.

"
jag vet inte var vi står.
utanför eller innanför.
jag känner mig utanför.
men jag känner på mig att du kommer alltid kunna få mig tillbaka.
jag är lindad runt ditt lillfinger,
och helt ärligt, så tycker jag att det känns ganska bra.
tryggt men otryggt.
jag vet att det är jävligt korkat.
men jag känner att det räcker att du säger mitt namn så dunkar mitt hjärta hårdare än någonsin.
det är svårt, när det är såhär.
oförklarligt.
"

lördag 5 december 2009

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Kollar på Håkan Hellströms dvd från Peace & Love. Den köptes igår, åhherregud, det är kärlek. Jag önskar att jag vore där. Jättemycket.

Har precis målat naglarna mörkröda, väntar på syster som kommer om en halvtimme ungefär. Det är ju hennes tjugoförsta första födelsedag idag. Grattis på henne:)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Min själ är uppslukad av Håkans fantastiska scennärvaro och röst. Kärlek.

torsdag 3 december 2009

stupid old habit

Some people want diamond rings,
some people just want everything.
But eveything means nothing,
if it aint you, baby.


Vad håller jag på med? Jag håller på att ramla ner i samma dumma spår igen.
dumdumdumdumdum..

onsdag 2 december 2009

plink, plink. jag skriver men känner inget


Idag har det varit ruskigt kallt. Brr! Lite snö och en jäkla massa frost har det varit, och minusgrader!
Men jag har handlat i princip alla julklappar (inte för att jag skulle handla så många, då vi flickor har bestämt oss för att lägga pengarna på 18års presenter och godis istället^^)
Men jag har köpt: present + julklappar till Catrin, julklapp till mamma och john. Plus att jag har bytat till ring i min tragus också har jag hämtat ut min stövel från Emilio.
Plus att vi har haft genrep på dansen. Gud vilken effektiv dag det har varit^^ Nu ska jag kolla oskyldigt dömd!:)

Ni får bild på tragus, en annan dag, kamerabatteriet måste laddas...

Ciao!

tisdag 1 december 2009

lol


Haha, jag är dålig på photoshop. Men man måste ju roa sig på nåt sätt. Jag tillägnar låten "du är bara en fjortis, du är bara dumdumdum" till denna bilden. Eller nåt xD
Håret blev lite fucked up. Nåja.

Nu ska jag kolla teve.
Ciao!:D

I opened my chocolatecalender today, yummy^^

Första december. Om allt hade varit som det var för en månad sen, hade jag längtat till fredag. Men det gör jag inte. Eller, det är ju idol. Så det gör jag ju, men inte på samma vis... Och ett väldigt stort plus är ju att man fick öppna chokladkalendern idag! Weho:D

Idag har jag varit på praktiken, och så har jag köpt en ring till min lilla traguspiercing. Ska nog byta den imorgon. Ni får se då^^ It's going to be awesome!

På lördag fyller Systeryster 21, så hon kommer hit så ska vi fira henne. Mysmys. Vet inte vad jag ska köpa till henne bara:o

Nää har inte så mycket att säga tycker jag.. Bah!
Måste måla naglarna ikväll alltså. Dagens i-landsproblem haha:p Men har haft dem omålade i säkert två veckor. Känns sjukt naket! Hm, men det blir nog någon röd/rosa färg skulle jag tro. Trivs bäst i det^^

Imorgon är jag ledig från prakiken, så det blir nog en liten sovmorgon. Men sen ska jag in till Hässleholm för att köpa present till Catrin och byta piercing (förhoppningsvis!) Sen blir det dans i vittsjö! Finemang.
Jag gillar onsdagar, nära till helgen, också brukar det ju vara kör. Bah!