tisdag 29 juni 2010

jag längtar hem.



relativt mycket.

fredag 25 juni 2010

here we are now, entertain us

Norge. Tja, jag trivs faktiskt mer och mer. Fastän det är moln som man nästan kan ta på här idag, på midsommarafton. Men egentligen gör det inte så mycket. För vi (Micke, Catrin, jag & Mirjam) har gjort en midsommarstång av kartong och lite blommor, och senare i kväll ska vi äta lite midsommarmat. Jag tror nog att det kan bli bra.

Det enda som inte riktigt är  bra är att jag måste hitta en praktikplats under tiden jag är här.Det är lite småknepigt, men om någon av er fina läsare vet något ställe (helst medieinspirerat) i Skåne som tar emot praktikanter från gymnasiet kan ni ju säga till.
Jag har haft frukostpasset tre dagar i rad nu, då jobbar man 6-14,30. Det är lite kämpigt att gå upp när klockan ringer halv sex, men jag börjar snart vänja mig. Har kvällspass lördag, söndag och sen på måndag, tisdag är jag ledig! Tjeho! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske något vettigt, kanske titta på Six Feet Under. Det är förövrigt en helt underbar serie som min kära syster (länk!) har tipsat mig om. Hon älskar den innerligt och nu är även jag smittad. Det finns fem säsonger, det får bli mitt sommarprojekt. I dagens läge har jag sett fem avsnitt. Mycket, mycket bra.

Den här dimman vi har. Jag kan inte bestämma mig om det är moln eller dimma. Antingen väldigt tunna och jämt fördelade moln eller tjock dimma. Aja, iallafall. Den ligger liksom tätt runt bergen runt lilla Valldal. Lite skrämmande, men samtidigt vackert. Åh, i morse (fem i sex) när  jag skulle traska till jobbet var det helt tyst, fortfarande helt daggigt också denna dimma. Vilken mystik. Kändes lite som en saga, eller kanske en skräckfilm. Det beror på.
Jag funderar på att typ varje söndag lägga upp någon sorts anteckningsgrej. För ganska ofta skriver jag för hand, lite intryck och grejer som hänt. Och då kan man lägga upp det nån gång i veckan, för att ni (eftersom ni är så superintresserade) ska kunna få ta del av det också. Kanske.
Äh, jag har inte bestämt mig. Vi får se.

Puss!

tisdag 22 juni 2010

I'm finally framme!

Jag har varit i Norge ett tag nu. I Valldal (där jag bor) i lite drygt ett dygn. Börjar jobba senare idag, orkar inte blogga, tar det imorgon. Ellernågot.
Men jag lever, och det är ruskigt vackert här. I Bergeeeeeen, vid fjorden. Heh :)

lördag 19 juni 2010

Update- Norway

Nu är det nästan en hel veckansen jag bloggade. Uruselt.
Men denna veckan har typ bestått (heter det så?) av att inhandla saker och packa till Norge. Och att träffa människor för att säga adjö. Imorgon åker jag och jag är superpirrig! Det ska bli finfint och skönt att komma ifrån allt hemma. Men jag kommer samtidigt sakna en skånsk sommar med allt vad det innebär och alla mina vänner och min fina familj.
Iochförsig väntar ju min syster på mig i Norge, och det är
väldigt skönt. Men det ska ändå bli pirrigt. Måste byta buss några gånger och så.
Men det ska nog gå alldeles utmärkt.

Om ni vill ha tag i mig när jag är i Norge kan ni alltid lämna en kommentar här, eller skicka ett mejl (karlsson_isabell@hotmail.com) eller på Facebook.
Kommer även ha med min gamla mobil (stackars iphonen får stanna hemma) med ett kontantkort= annat nummer (0733 262198) men tänk på att det är dyrare att ringa/SMSa till utlandet så att säga :)

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost nsen bär det ner til Vittsjö, för det är Vittsjödagarna, och sen ska jag checka in bröllopet lite. Mest för att kärlek är mysigt och alla har tjusiga kläder och så :)
Puss på er så hörs vi när jag är i Norge!

söndag 13 juni 2010

Kärleksförklaring

Jag åker till Norge om en vecka. De innebär ungefär en veckas sommarlov, inte jättekul men det överlever jag.
Jag gillar bara inte att vara borta från Hässleholm, där det finns chans att få träffa en viss person. Nu låter jag som en nyförälskad trettonåring men jag är jätteblyg och allmänt konstig när det gäller sånt här. Problemet är att han antagligen inte vet att jag är förälskad i honom. Därför skriver jag det här. För jag har inte hans nummer och jag har ingen dator så jag kan inte logga in på msn.

Iallafall om du ser det här, J, så vet du iallafall. Du behöver inte gilla det, det är ju bra om du gör det. Men tja, du fattar nog.
Jag är fullkomligt förälskad i hur mörk din röst är, hur klok du är och vet saker jag inte hade en aning om. Jag gillar att du skickar randomlänkar till mig på msn. Jag tycker du är finfin och drömmer om dig ganska ofta. Jag rodnar alltid när jag ser dig och mina vänner mobbar mig för det, de mobbar mig även för att du är yngre än mig. Men det gör väl inget :)

Jag suger på sånt här, speciellt när jag egentligen inte vill säga något innan det känns som det är rätt. Men eftersom jag ska vara borta i två månader känns det lite vettigt. Kanske.

Iallafall, nu ska jag hoppa på bussen till hässleholm :)

fredag 11 juni 2010

Update- jag är sämst bloggerska

I onsdags lämnade jag in min dator. Måste ju göra det varje sommarlov. Så jag har ingen dator, trodde ju att jag skulle bo hos pappa så mycket som möjligt i sommar, för där har jag en dator. Men nu är hela sommaren förändrad för det är ganska säkert att jag ska jobba i Norge hela sommaren. Vilket är ganska awesome, min syster jobbar på samma ställe så förhoppningsvis kan jag sno hennes dator nån gång ibland. Annars får min fina iPhone duga :) Iallafall, avslutning idag. Johanna slutar och man lär ju sakna en hel del ansikten :/ ska klippa mig ikväll. På söndag senast får jag reda på mer om jobbet i Norge. Så det är att leva i ovisshet just nu. Har inte så mycket mer att säga. Mer än att en viss person är väldigt fin och jag drömmer om honom varje gång jag sluter ögonen. Fina drömmar. Och att ni är fina som
läser, om ni nu gör det ^^ iallafall; puss så länge :)

tisdag 8 juni 2010

sqoush?

Ville inte ha en tråkig bloggdesign längre och vi lämnar in våra datorer imorgon. Så det får vara såhär så länge. Får se hur det blir, men tyckte den var fin iaf :)

lalalalala




Min blogg separ alltid lite när jag ska lägga in mer än en bild och jag orkade inte starta Photoshop för att göra om de till en. Så ni får helt enkelt tänka att de sitter ihop. (Om det nu inte blir bra när det publiceras. För sånt kan man ju aldrig veta i förväg, nä)Iallafall, imorgon lämnar vi in våra datorer. Ska bli ganska skönt på något sätt. Har ingen dator sen, men ska bo hos pappa mestadels i sommar, och där har jag en. Tänker inte gå in på några detaljer, men ibland fullkomligt älskar jag min klass. Idag, och igår för den delen, är inte en sådan dag. Fy fan vad jävla cepe vissa människor är. Humörsvängingar som faan.

Iallafall, det är lite sol ute nu. Minsann!

Och för övrigt är jag så himla kluven. Mellan två fina pojkar. Wah.Anyways nu ska jag inte tjata mer. G'day!

måndag 7 juni 2010

love of mine

Vill inget annat än han kanske sjunger lite denna låten för mig, när tiden är förstås.
I Will Follow You into the Dark- Death Cab for Cutie
Eller denna, fast det är kanske lite gay.
Little Bit- Lykke Li
I början, eller strax efter början
Ridemy wild heart- MotoBoy
Utanför mitt fönster på den vackraste sommarmorgonen, alltid.
Så får du mig ändå- Emil Jensen

Bara så du vet.

söndag 6 juni 2010

m

varje gång jag ser dig
hopp
varje gång vi hälsar
hopp hopp
varje gång jag ser dig le
åh, obeskrivligt
varje gång du trummar
mina hjärtslag i samma takt

lördag 5 juni 2010

imaginger

Sol + klyva ved + att jag är en ginger = inte jättebra. Men eftersom jag är en konstig (läs: bra) ginger bli jag brun efter en dag när jag bränt mig. Hoppas det blir så detta året också, haha.

Nu ska jag äta lite nudlar och pizza. Det kanske blir gott.
Åker till Marike sen och slaggar på hennes soffa. Massa mys :)
PUSS! (JAG ÄLSKAR VÄRME )

fredag 4 juni 2010

ooh baby it's a wild world

Har inte bloggat på ett tag. Shame on me.

Men det har hänt en del. I torsdags var det skola och vi gjorde klart programbladen till Mediefestivalen. Efter skolan köpte jag mig (eller rättare sagt förlängde mitt abbonnemang och fick) en iPhone. Fast jag egentligen är delad till denna mytomspunna mobil och allt vad den är. Jag håller på att lära känna den just nu. Mycket spännande. Sen var det körrep, med mikrofon. Mindre tjeho eftersom min hals fortfarande är helknepig pga siestaförkylningen. Nåja :)
Idag var jag i skolan, hjälpte till att fixa lite inför Mediefestivalen som var i eftermiddags. Mycket trevligt. Alla är så himla duktiga. Fotografer och filmare och allt vad där var :)

Nu är jag hemma, hoppas på pizza ikväll :)

onsdag 2 juni 2010

Ta mig hem,
ta mig till honom
ta mig till sommar
ta mig till skolan



[ta mig till kärlek
ta mig till dans
ge mig nåt som tar mig någonstans]