söndag 31 oktober 2010

fly on wings of love

Min kväll.
Fast när jag skulle cykla hem från bussen (jag var helt nykter jag lovar på min gamla scoutheder) ramlade jag med cykeln mitt på järnvägsspåren och flög en bit över asfalten. Ajaj. Köttade upp knäet lite granna och slog i händerna. Tydligen gjorde jag något med axeln också för jag kan knappt röra armen.
Som det kan gå. För er som undrar heter han Erik, han jag pussade på alltså, inte asfalten.

Idag SKA jag städa. Hittar ganska snart inte golvet längre. Sen ska jag mäta ut en väska att ta med till Berlin (på onsdag flyger jag!!!!) för vi ska resa med endast handbagage (känns liiite dumt nu i efterhand) och då får man bara ha en viss storlek på väskan. Så det ska jag ordna. Och packa lite grejer i god tid. Typ strumpor och pyamas. Heh.

Äh, ni måste ju få se en (läs: flera) pingvinbild(er) också. Åh lyckan.


fredag 29 oktober 2010

Ja, jag lever faktiskt. Men det händer så himla mycket. Är det inte gymmet är det skola och prov hit och dit. Är nog alltid så före lov.
Ikväll ska jag & Andreas se Saw 3D på bio i Malmö (stora staden!) och imorgon ska jag till Perrong 23 med Erik. myys :$
Sitter på praktiken & har lite tråkigt nu, men hittade (ännu flera) fina bilder på weheartit!


tisdag 26 oktober 2010

det här är jag

Ser i spegeln, vad ser jag egentligen?
Topp till tå, här döljs ingenting. Känsliga läsare varnas.

Kort rött hår som inte är i någon frisyr alls, & ja, det är min naturliga hårfärg. Så nu slipper ni fråga.
Ögonbryn i blond färg, dagtid är de målade mörkt bruna eftersom starkt markerade ögonbryn är det finaste jag vet. I vänster (mitt vänster) bryn kan man ana ett litet ärr från en forna piercing.
Ganska små blå ögon med samma ögonfransfärg som på ögonbrynen. De övre fransarna är målade svarta på dagen.
En ganska normalstor näsa med litet ärr från piercing, men det är ingenting man tänker på.
Liten mun med fylliga läppar, eller låter det skumt?
På sidorna om detta finns lite för stora, bulliga kinder & vid sidan om dessa finnes två små öron fulla av aktuella & gamla piercinghål. (Bara de två "vanliga" & vänster tragus är numera aktuella)

En hals, normalstorlek gissar jag. Breda axlar som en karl (min fina farfars ord).
En bröstkorg fri från bekymmer & sedan bröst i vanlig form & storlek. Inget extraordinärt här inte.
En lite för mjuk mage med tillhörande breda höfter med bra kärlekshandtag. Naveln är ett mysterium: mina första 15 levnadsår (på't ungefär) fanns en utåtnavel där, men helt plötsligt var den en inåtnavel med knorr.
Nu döljs den av en piercing, oftast en turkos fjäril.
På sidorna av detta finnes överarmar med lite så kallat gäddhäng, men det överlever man.
Torra armbågar & fullt normala underarmar med lite leverfläckar på.
Höger handled är tatuerad, mitt stjärntecken (jungfru)
Jag har ganska stora händer för att vara tjej, i alla oproportionellt stora knogar i jämförelse med resten av fingrarna. Korta naglar som mer eller mindre alltid pryds av en tjusig färg. Just nu: glitterlila.

Lår som går ihop (oj, akta dej Kissie! Jag är feeet *uääääh*) med bristningar (på grund av för lite träning och för mycket godis såklart).
Knäna är ärrade av en aktiv barndom som upplevdes högt upp i träd, likaså smalbenen. Jag kommer aldrig få "snygga" ben, men de sitter fast på mej & de är fullt fungerade. Det ska man vara nöjd med.
Därefter anklar utan större besvär & fötter i storlek 39. Ganska breda är mina fötter, därför gillar jag skor som Converse & Dr. Martens. Min pektå är längre än stortån & det tyder på nåt släkte med namn jag inte kan komma på. Avskavt rött nagellack på tånaglarna, målat nån gång i somras.

På baksidan av mig finns det jag inte kan se utan hjälpmedel men jag vet vad som finns där.
En rygg med ganska mycket skulderblad, vissa säger att de är maskulina, men det kan de ju inte vara då de sitter på en kvinna, en otränad sådan också för den delen. De är i alla fall distinkta.

Under dem, i svanken precis ovanför rumpan finns ett nästintill obefintligt födelsemärke. Inte obefintligt för att det är litet utan för att det är ungefär en halv nyans brunare än min vanliga hud. Så det syns bara när jag är brun (vilket inte händer alls ofta) då det är ljust. Det är ganska stort.

Sen min rumpa. Inget märkvärdigt, en rumpa i mängden. Baksidan av låt och knäveck utan några spännande detaljer.
Vader som är ganska vältränade av all gång & cykling.
Sist & antagligen även minst hälar fulla av gamla & nya skoskav eftersom skor är en av mina passioner.

Tjusigt va?

måndag 25 oktober 2010

HI SAILOR

Kommer upp ett ganska långt blogginlägg senare ikväll/natt eller kanske imorgon bitti. Orkar bara inte röra mig från soffan just nu.

onsdag 20 oktober 2010

Har precis fyllt i min tatuering och hoppas på det bästa denna gången!
Ska strax cykla till bussen till kören. Massa mys, men synd att vissa är i Kina :o Elakt av internationella programmet tycker jag. Nåja.
Sen måste jag packa klart för imorgon åker jag till Göteborg efter skolan. Yey!

Har inte så himla mycket att säga, tar dock inte med min dator till Göteborg, den får stanna i skolan. Om två veckor ska jag flyga (till Berlin) för första gången i mitt liv. Ååh, jag är nervös!
Bilder tagna förra veckan. Fotograf: Malin
Modell: Jag
Ah, vi hade väldigt roligt iallafall. 
Fiina löööv. 

tisdag 19 oktober 2010

written in the stars, million miles away

Tips:
1. Vaxa inte dina ben med varmvax i ditt badrum. det är kladdigt, långsamt och tråkigt, gör dock inte så värst ont.
2. Gå och lägg dig i god tid, men inte för god tid. Man kan sova för mycket.
3. Ha alltid kalender med dig, för du kommer glömma bort vad läraren sa annars.
4. Uppfostra dina barn till självständiga varelser, inte såna som är fruktansvärt beroende av andra. Det är jobbigt.
5. Träna din rygg, den kommer göra ont.

Ni får gärna ta åt er, men de var mest för min egen del. Dock inte fyran.

fin bild på en radio och fin tapet, hah.

söndag 17 oktober 2010

söndags-

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
Bob Hund – Blommor På Brinnande Fartyg

Mycket trevlig kväll igår, såg på Flickan Från Ovan, idag såg jag the Runaways. Sjukt bra båda två.
Om ett par timmar sticker jag & tränar.
På torsdag åker jag till Göteborg för att träffa min syster. Fantastique!

jag kom över dig lika snabbt som jag fann dig i ögonvrån en aprilmorgon tvåtusentio. nu ser mina ögon mer än någonsin och horisonten är längre bort. 

fredag 15 oktober 2010

twins?


Vad är oddsen? Bilden till vänster tog jag igårkväll vid halv sju tiden, när jag väntade på att vi skulle köra till bussen. Till höger ser vi Malins ben när hon badar, igårkväll bara två, tre timmar efter min bild! Haha, vi är som siamesiska tvillingar ibland!
Fick några trevliga frågor minsann :3

Hur vill du att din framtid ska se ut med jobb osv? 
Har du bra självkänsla? från http://evelinamathildalundberg.blogg.se/
- Jag skulle allra helst vilja jobba på ett magasin som krönikör och kanske skriva om mode och sånt. Är inte säker, skulle gärna bli publicerad (mina dikter osv dådå) men det kommer väl :) 
- Jag har ganska bra självkänsla, i alla fall för att vara tonåring, haha! Jag gillar mig själv och jag gillar att jag kan det jag kan. Självklart har även jag dagar då jag känner mig tjock och dålig. Men försöker tänka positivt ^^

Vilka är dina mål att genomföra de närmsta 6 månaderna samt om du fick välja att vara Gud i 30 sekunder eller Oprah resten av ditt liv - vem skulle du välja?? :) från Divan
- Inom de närmsta två månaderna ska jag bland annat se Håkan Hellström i Lund (<3), flyga för första gången (till Berlin) så det ska jag försöker överleva först och främst. Sen skulle jag vilja bestämma mig för en kurs på en högskola (blir antagligen i Malmö eller Lund). Och så vill jag bli duktig i skolan såhär innan studenten & lyckas låta mitt hår växa liiiite till tills dess. Typ. 
Haha, fan vad jobbigt Oprah är ju ganska kool men jag skulle nog inte orkar bli igenkänd hela tiden och behövt vara på tv och grejer. Men ska man vara Gud vill man nog vara det längre. Så väljer Oprah ändå. 


hur gammal är du & vad är din högst dröm? från http://erikakarantas.blogg.se/
Jag är ganska nyss 18 år fyllda, heh.
Min högsta dröm har jag ingen aning om. Vill träffa den stora kärleken, men vill samtidigt få ett jobb som jag verkligen trivs med. Så det är väl någon av dem skulle jag tro.

okej, hur känner du inför studenten? och vad ska du göra efter det? från http://petrannacecilia.blogg.se/
Jag känner mig lite vemodig. Jag vill så himla mycket men samtidig ingenting. Och därför vet jag inte vad exakt vad jag vill göra efteråt, och jag får lite panik över det. Men samtidigt ska det bli skönt att göra det man har längtat efter så himla länge. Och det ska bli tråkigt att alla flyttar och sånt :/ Gillar alla Sagoprinsar&Tomtar (och alla andraaaaaaa) så mycket. puss på er ! <3



Frågestund! Jaha, jaha... hrm.
1. Vilken är din favoritlåt med Håkan H?
2. Vad tror du att du gör när du är 25?
3. Vill du åka till Tokyo nån gång med mej? Alltså nån gång inom en hyfsat snar framtid menar jag.
4. Vilken är din favoritbok och din favoritförfattare?

från min kära syster http://jagtyckerinteomfiskbullar.blogg.se/
1. Jag har inte hunnit lyssna på den nya skivan än (det ska göras i helgen!) så därför får jag välja någon från de äldre. Och det är så himla svårt. Det beror helt på vilket humör jag är på men Magist, men Tragiskt är superbra när man är festivalpepp & Hurricane Gilbert är också super. Heh.
2. Jag tror att jag kanske pluggar fortfarande, men jobbar typ extra. Eller ah, jag kanske jobbar heltid. Vem vet. Också hoppas jag på att jag har en fin pojkvän. Och en mops som heter Jesus. 
3. Det är klart jag vill! Men vi planerar inget förrän efter Berlin, dör varje gång jag tänker på flygresan & den till Tokyo är ju snäppet längre, eh. Men jag vill! Om jag vågar!
4. Min favoritbok, ah. Jag tycker det är så himla svårt att välja favoriter. Men jag brukar slänga till med Tillsammans är man mindre ensam (ensemble c'est tout) av Anna Gavalda för hon är fantastisk, och boken gör mig så varm i hjärtat. Filmen också, för er som inte gillar läsning. Jonas Gardell & Anna Gavalda är nog mina favoriter. Brukar välja böcker av olika författare men jag gillar hur Jonas & Anna skriver och deras böcker iallafall :)




Nu ska jag äta kladdkaka med Malin (som inte frågade något för hon tror hon vet allting om mig. pfft!). Och ja, vi är på praktiken, och ja, vi äter alltid onyttiga grejer här. tjocka <3

onsdag 13 oktober 2010

questions for me?

Jag tänkte köra en såndär klassisk frågestund. För jag har inget, liv. Ehe. Men fråga på, fram till. Fredag? :)
Får jag inga frågor tar jag det som en diss! Hah

Bild: Vackra Zooey Deschanel

tisdag 12 oktober 2010

Want You To Make Me Feel Like I'm The Only Girl In The World

Rihanna – Only Girl (In The World)

Min nya favoritlåt, haha. Nä, men den är bra, speciellt när man cyklar drygt 3 kilometer på 6 minuter. Crazy stuff.
Jag måste fylla i min tatuering! Påminnelse till mig själv, heh.
ska antagligen ha denna till studentfesten, det talas om halloweentema ^^

söndag 10 oktober 2010

I just wanted to be your last

Redigerade en liten bild på mig, håhåjaja. Blev inte speciellt tjusigt, men ändå. Därför ger jag er även ett par bild från weheartis.com det är för övrigt den bästa sidan för fina bilder.
Som Malin sa: "vissa bilder hugger det bara till i hjärtat när man känner att det är så sant, det stämmer så bra in på dig Bella".
De två översta bilderna får jag så ont i hjärtat av att titta på att jag knappt kan göra det. Men ni ska få se dem, för det är ni värda era fina människor. Så det så. 
Och nej, min skrivinspiration har fortfarande inte kommit tillbaka så ni får nöja er med sånt här. Känner på mig att den är tillbaka snart. Tackåhej.

barbie girl

Jag & Andreas tittade lite på film igår, idag har jag mest slöat. Och om en dryg timme ska jag till Malin för lite kebab (är dock sjukt hungrig nu så får äta nåt annat först) och söndagsmys. Imorgon börjar allvaret igen. Projektarbete och redovisning på psykologin. När det är över måste jag börja plugga ordentligt på vårt religionsprov som råkar ligga på torsdag. Bläääeh.

Projekt här är låtarna vi sjunger i Lindas projektarbete på kören. Det låter sååååå bra, hahah.  Speciellt i Barbie Girl, för det är ju jag som ska vara Barbie? Eller? ;)

Imorgon börjar jag & Linda även träna, ska fixa gymkort då och börja vara lite duktiga. Så jag slipper åka till Norge och gömma mig nästa sommar, haha ^^ Nä, men ska inte bli sånt träningsfreak och gå ner 20 kilo. Men kanske fem, och mest skaffa vanliga muskler. Som alla har utom jag heh.

Nej, nu måste jag renskriva min fina redovisning till imorgon, och sen äta. Ciao!

btw: Saw VI är helt sjuk. just so you know.

fredag 8 oktober 2010

random

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm. (är 171,5!)
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[  ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering. 
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har haft tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser. (vid behov)
[ ] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har hål i öronen.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[/] Jag jobbar. (får antagligen extrajobb på tisdag!)
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken. 

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[x] Jag har kissat på mig av skratt. (haha, det var sjukt längesen)
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.



HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ]Jag har brutit ett ben. [ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ]Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort. 
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (åkt!)
[  ] Jag har flugit. (om mindre än en månad :o)
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[  ] Jag har varit i Japan.
[  ] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika. [  ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[  ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har nakenbadat.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil..
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. 
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[  ] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.
[  ] Jag har hoppat bungyjump el fritt fall


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[  ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad. (Med F)
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skilt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande


SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnosticerad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar. (Har inte varit på någon)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord. 


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.(konstigt va?)
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel. 
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv
Fick hem mina fina DrMartens igår. Love'm!

torsdag 7 oktober 2010

jag har sett dig när du vandrar

Biter på läpparna precis som vanligt. Men när det blir kallt som nu i oktober spricker mina läppar samtidigt. Det orsakar ett kaos och jag måste överanvända läppbalsam. Så det så.
Hittade en fantastisk kjol igår på h&m, och den passade- fantastiskt. Men jag köpte inte den, ångrar mig lite nu. Och så tänkte jag :"ooh, jag måste visa upp den för alla mina hundratals bloggläsare" Tror ni den fanns på h&ms hemsida? Icke.
Surt.

Kvällens plan är: plugga lite (resten i helgen) äta ostbågar & titta på en film. Så får det bli. Orkar inte med nånting annat. Praktik imorgon, jag & Malin har fått reda på att vi kommer vara helt ensamma på redaktionen, så det blir nog ganska chill. Sen ska jag hem igen. Haha, fy fan vilket liv jag har.
Jag har förresten en fundering på att filma (måste fixa en filmkamera!) en video, typ när jag sjunger eller nåt. Och sen bli känd på det, haha. Nä, men det är en idé, plus att Joel känner sig ensam i videobloggsvärlden säger han.

Nuuu blir det regligion för hela slanten.Ciao!

onsdag 6 oktober 2010

you.



since you stole my heart I've got nothing to say. Pictures will have to do.

måndag 4 oktober 2010

kort?

jisses, att vara litesådär snygg i sitt pojkkorta hår. 
det går!

söndag 3 oktober 2010

dagens jävla outfit

haha, trodde aldrig jag skulle sjunka såhär lågt. Men har lite tid över och sådär. Ska strax dra till Malin, som förövrigt kallat mig Bellmum nu, för att jag är mammig ^^.
Tog ingen bild på mitt ansikte för har gårdagens smink fortfarande på och har ingen plan att fixa det. Orkar bara inte. Och säger ni nånting om att jag har gått upp i vikt kan ni förvänta er en mördarblick nästa gång vi ses.
jag vet det redan, jag gillar inte det. men jag ska gå ner igen, förhoppningsvis. 



lördag 2 oktober 2010

Känner mig ganska okej ändå. Stör mig på att mitt hår inte växer nåt, waah.
Tror det var förra helgen som jag cyklade ut i skogen och satte mig i en glänta och skrev. Trodde det skulle hjälpa, det gjorde det inte. Men jag fick ihop nåt skit i alla fall.
random scribble.

"att hångla med dig tills mina läppar rasar sönder.
sönderkysst honey.

skiver aldrig längre- PRESTATIONSÅNGEST.

hör du hur löven på de träden i skogen liksom vårt liv i små atomer ut.
tillsammans bildas vårt liv- en symfoni bara för oss
du och jag- vi, oss- alltid.
Jag gillar hur din röst är så mörk och ditt leende får mina kinder att gnistra rött.
dina ögon är mer blå än himmelen en sommarmorgon. "

heh.

fredag 1 oktober 2010