måndag 24 oktober 2011

monday!

Är på stuts! Ska snart ta bussen in till Hässleholm för lite solning, shopping (väldigt specifik sådan!) och något möte på arbetsförmedlingen. yay? Nä jag tycker att arbetsförmedlingen är sjukt deppig. 

söndag 23 oktober 2011

depp

Har varit hos papi några dagar nu och tog inte med kameran. Är världens sämsta bloggerska, helt klart. Men det händer mycket i mitt huvud just nu och jag vill kunna säga det här utan att det låter som om jag är helt superdeppig och typ ska hoppa ut ur fönstret vilken sekund som helst. Men jag känner mig så himla ensam. Exempel: de flesta (typ alla) av mina kompisar pluggar (antingen på gymnasiet eller på högskola/universitet) eller så jobbar de. Och jag vet att jag valde detta själv, men då var jag ovetandes om hur situationen skulle bli, och jag längtar så himla mycket efter att få ett eget place och köpa egna handdukar liksom. Och det kommer ju förhoppningsvis bli så till våren, men det är ju skitsvårt att få en lägenhet som ni alla vet. Exempel två: när vi var ute i fredags så satt jag ensam på en stol i typ en halvtimme. Det är fan inte trevligt ska jag säga, visst jag hann tänka över en hel del saker och iaktta en del grejer, men nej. Jag vill inte ha det så. När blev jag tjejen som ingen vill umgås med och inga killar ens tittar på för en sekund? Jag vet att jag har gått upp i vikt den senaste tiden och att jag numera ser ut ungefär som en sumobrottare (känns iallafall så) men vafan. Det är fan inte kul ändå, och jag hatar allt som har med dieter och bantning att göra. Så det känns lite trist just nu. Och nu måste jag klä på mig vettigare kläder och packa väskan för min buss hem till mamma går snart.
BLÄ!

fredag 21 oktober 2011

this fall

om jag hade fått bestämma

onsdag 19 oktober 2011

19 oktober!

Jag är lite friskare idag men är fortfarande snorig i näsan men jag lever ändå.
Finns inte så mycket att säga egentligen, jag gör inte så mycket mer än att ligga/sitta i sängen och titta på teveserier. Men idag har jag varit på kören och sjungit och pratat en massa strunt! På fredag har vi en konsert och efter det ska jag hem till elinor där det blir förfest och sen ska vi ut och dansa tills det blir morgon på harrys. åh vad kul det ska bli!

Såhär ser jag ut idag förresten, försökte göra som frisören och föna håret med en tratt för att håret ska bli lockigt då men det lyckades jag inte med så tog fram locktången. Trivs himla bra med lockar så kanske borde införskaffa papiljotter att sova med? Värt att tänka på!

måndag 17 oktober 2011

ny frisyr!

sjuk tjej med nyfriserat hår!

var hos frisören och hon upptäckte att om man bara kramar i lite krull-framhävande grejs och fönar mitt hår så blir det ganska krulligt. Härligt! För en gångs skull trivs jag med mitt hår, men det är väl för att det börjar bli ganska långt nu!

söndag 16 oktober 2011

the comeback..?

hej
tänkte mest säga:
jag lever!
men hamnade i en efter-paris-koma och sen i onsdag till i eftermiddags (söndag alltså) har jag varit hos min fantastiska mormor i älmhult och där köpte jag nytt skrivbord och en lådhurts. Så mitt rum är ett kaosområde just nu och jag vet knappt ut eller in men jag är hemma nu och imorgon ska jag först till blodcentralen för att testa ifall jag kan bli blodgivare och sen ska jag klippa mig. Innan och efter det får jag försöka få lite ordning här hemma.
är lite ledsen att jag inte har bloggat på typ en vecka men samtidigt är jag inte ledsen alls. hade några totalt datorfria dagar (ons-sön) förutom att jag kollade mejl och facebook lite sporadiskt i min telefon och guud vad skönt och behövligt det var.
jag kommer antagligen blogga som vanligt med tiden. men just nu händer det så himla mycket och ingenting alls så har ingen lust eller inspiration till att skriva ner alla mina tankar här. så det får vara såhär ett tag nu.

lördag 8 oktober 2011

7 oktober- Paris dag 4

Åka hem dagen. Vårt flyg skulle gå 12.30 och man ska ju vara där ett par timmar innan flyget går och vi var lite osäkra på hela grejen så vi gick upp astidigt och fick sitta på flygplatsen i typ 3 timmar. Så har inte så mycket bilder från den dagen. Menmen!

Vaknade och fixade mig lite (här får ni en smygtitt på mitt ena Paris-inköp!) och insåg hur trött jag var. Och ångesten över att behöva åka hem igen. 


 Jag satt i sängen när jag tog dessa bilderna så ni fattar vilket litet rum vi hade. Men vi fixade det! :)

 Precis lyft från Paris. Gråten i halsen vill inte hem-känslan. Blää.





När vi var på väg ner mot landning och flög genom molnen hamnade vi i värsta blåsten typ. Innan lite tidigare på flyget hade det varit lite lite turbulens och jag tycker det är så jävla läskigt så när vi börjar typ sugas ner några sekunder för att sedan stanna upp och sen sugas ner igen (ni fattar kanske inte men det var typ ner-upp snabbt ner-upp hela tiden en stund) stannade mitt hjärta typ och jag kramade Malins hand så hårt att jag tror att hon tappade den där på planet. Men vi landade väldigt smidigt och nu har jag varit hemma i drygt ett dygn men har bara sovit, slappat och packat upp.
I nästa inlägg får ni se vad jag har köpt och samlat på mig i Paris :)

6 oktober- Paris dag 3

Helt plötsligt blev det torsdag och Triumpbågen, Moulin Rouge, Sacre Coeur och massa shopping (?) stod på schemat! Det regnade en del på förmiddagen men det klarade vi lätt av genom att dricka läsk på McDonalds istället!
 Lite trötta, men peppade tjejer ändå!
Första stoppet för dagen var Triumphbågen och såhär fina var ett bröllopspar! Eller så kanske det var en reklamfotografering för det var SJUKT många fotografer och grejer. Men det var så himla vackert iallafall.



En styck båge!

 Next stop: världens mest kända shoppinggata haha. Men här finns typ bara lyxbutiker som Chanel, LV, Mercedes osv så vi gick mest ute på gatan och kikade in..
 Alltså regnet som bara ööööste ner!


 Som sagt.. haha

En lång allé och en fin park. Alltså allt i Paris är så jävla fint så man vet inte vad man ska fota och man vet inte vad hälften är. Men jag fotade en hel del iallafall.




Vi fann Louvren! Men gick inte in för det var massiv kö, antar att inträdet är ganska dyrt + att vi hade ett speckat schema!


Nästa stopp var Sacre Coeur och det ligger ju uppe på världens backe. Här var vi typ halvvägs.

 Fint hus, fint staket, fin lyktstolpe, fina franska balkonger. Fint allt.
Äntligen framme!



 Alltså utsikten <3 Och högst där uppe fann vi en italienare som sjöng som en gud (köpte hans skiva haha) och det var fantastiskt alltihopa.

 Moulin Rouge! Sjukt mycket folk och bilar och grejer så vi stannade bara en stund men mest för att...
 vi var sjukt trötta och hungriga!!


PIZZA TIME!!



Hehe, trötta tjejer vid Louvren. En sak ska tilläggas vid denna dagen. Vi åkte typ ingen metro alls så vi gick typ konstant i 6-7 timmar så fötterna och vaderna (efter alla sablarns trappor!! gjorde rättså ont när man äntligen kom hem och skulle sova.

5 oktober- Paris dag 2 kvällen





Ja vad ska man säga? Vi var supertrötta men ändå jättehungriga så vi åt som tusan och mådde typ illa sen. Bilderna är tagna och redigerade av Malin för ibland var jag för trött för att ens komma ihåg min kamera så hon fick sköta fotandet ibland haha. Men hon har också en massa bilder från Paris så kika på hennes blogg! :)