lördag 26 november 2011

tonight

Inspirationsbilder denna natten. 
Åh kan det inte bara bli den andra december nu så jag får dansa natten lång och dricka fruktdrinkar tills gryningen med käraste Elinor? Längtar ihjäl mig!!

fredag 25 november 2011

7 days to go

En kväll med god mat (pizza, mmm) och idol. Kan det bli bättre en fredag innan första advent? Njaa, tror inte det. Inte i Havraljunga iallafall! Men min favorit är nu, som under hela säsongen Moa. Alltså hon är så grym och hon levererar alltid med sån skön känsla! Men man måste ju hålla lite på Hässleholms stolthet Robin med, han är också sjukt grym!

Nu är det ju nyheterna så vi får vänta lite till på att få reda på vem som får åka hem ikväll, men jag misstänker att det är Molly tyvärr. Men det är så svårt nu, alla 4 är ju så duktiga!

Nu: ett stort glas apelsinjuice. MUMS!

torsdag 24 november 2011

animals

Har fått världens Marian Keyes ryck och läser typ alla hennes böcker. De är så himla bra, och roliga! :) Ska beställa resten av de böckerna jag inte har tror jag... alltså det är ju sjukt många så jag borde kanske bara låna dem på biblioteket! Vill ha många och bra böcker att läsa på Lanzarote. Alltså jag kan knappt fatta att vi åker redan om 8 dagar, på fredag nästa vecka. Det är helt galet!




Åh vad djur är fina va? Känns som om jag har gjort en massa saker idag men vårt internet har inte funkat för än nu på kvällskvisten så ber om ursäkt för detta inlägget skulle poppat upp hos er redan vid lunch minsann! Hoppas ni har en fin torsdagskväll kära ni :)
Godnatt!

tisdag 22 november 2011

10 dagar kvar!!






Peppar inför Lanzarote nästa vecka. Hoooohoooo!!

off to do some vintage shopping!




Off to second hand! :D

söndag 20 november 2011




Känner mig ganska snygg en söndag som denna. Nu ska jag kränga potatisgratäng! Imorgon ska jag putsa fönster hela dagen minsann. Pusspuss

torsdag 17 november 2011

me and my hamster


Jag & lilla söta rara vinterklädda (bytat färg på pälsen) Siri! Det är inte lätt när kamerabatteriet dör just när man känner sig fin & har lilla hamstern i knäet. Gjorde vad jag kunde med mobilen men hon är snabb som tusan!

Ska ganska snart cykla till bussen för att ta mig till Elinor! Gissa vad vi ska göra ikväll?!?!? en ledtråd:
BREAKING DAWN PART 1!!!! haha, sjukt peppad :D:D

onsdag 16 november 2011

hippos and laughter




why can't we just realize that everybody aren't skinny like models, most of us looks like this beautiful girl. i look like this beautiful girl and yet i feel like a hippo most of the time..

måndag 14 november 2011

hair inspiration

drömmer mej iväg...

doe a deer a female deer ray a drop of golden sun


Jag har varit borta en del & gjort en del & övningskört & festat & krängt godis med fina vänner & ätit smörgåstårta fast jag inte gillar det & en hel massa sånt. Och nu senast la jag till ett par kurser i min anmälan till högskolan, det blev ju en sen anmälan fast det går bra ändå. Och anledningen till att jag gör det är att min systers kompis (ja min också kan man nog säga!) ska till Spanien i ett halvår ungefär (med sin utbildning då) och hon frågade mig om jag ville bo i hennes lägenhet i Göteborg under den tiden. Och åh vad jag blev glad för Göteborg är ju så underbart och Jennys lägenhet är superfin och min syster bor ju i Göteborg så då kunde jag träffa henne oftare! Åh så bra :)

Imorgon ska jag till Ullared! Glad tjej!!
Så idag ska jag bara slöa och se på O.C och film. Och skriva klart min inköpslista till imorgon!

See ya!

onsdag 9 november 2011

blablablablablablabla

Känns som om jag sover ungefär 12 timmar per natt och resterande 12 timmar ligger jag i sängen och tittar på teve. Bra liv (y)

Jag blir orolig för saker som att jag har tappat bort alla mina vänner någonstans på vägen, att jag kommer väga 100 kg vid årets slut, att jag kommer vara helt hjärndöd. Men allra mest oroar jag mig för hela universitetsgrejen, jag måste få en lägenhet och jag har ingen aning om hur man börjar om på nytt i en helt ny stad? Tänk så är alla mina kurskamrater typ dumma? Haha, nej men tänk så kommer jag vara totalt ensam även i Växjö? Tänk om jag inte kommer in på kursen jag vill läsa? Vad gör jag då? För jag kan omöjligt ligga och mögla här ett halvår till. Det går inte!
Jag är så jävla trött på mig själv, det kan inte ens gå en timme utan att jag tänker på att äta, brukar inte folk sluta äta när de mår dåligt?
Helt allvarligt talat behöver jag en förändring i mitt liv och den förändringen sker när jag kommer in i Växjö, när jag får en fin lägenhet och när jag börjar om. I januari.Så måste det vara. Jag kan inte hålla på & tänka på något annat.








Nu: mer O.C

tisdag 8 november 2011

one two three I'm a bumble bee

Har börjat se på The O.C för första gången i mitt liv och jag är k ä r i Seth haha. Så sjukt fånigt men ååh vad söt och gullig och awkward han är :3
Här är lite inspirationsbilder så länge, har inte så fasligt mycket att säga just nu, tänker för mycket och agerar fel. Tog iallafall andra dosen Twinrix idag så nu är jag redo för Lanzarote! 

söndag 6 november 2011

övningsköra

bilden säger nog allt


har övningskört två gånger nu och jag kan starta i uppförsbacke och krypköra men korsningar är inte min grej haha. nu ska jag se på grey's anatomy (antagligen gamla avsnitt) på teven och ta en värktablett för min icke existerande visdomstand gör ont. BLÄÄÄ!

lördag 5 november 2011

Klänning & bilkörning


Klickade precis hem dessa sötnosarna (inte tjejerna då alltså, utan klänningarna) och det blev en knapp hundralapp mer än vad jag fick i present men det var det värt! Jag menar, se bara på dem! :)

Har även övningskört för första gången (har testat en gång för typ snart två år sen men räknar inte den gången) i eftermiddag, körde på en grusväg här hemma en runda. Det var lite läskigt i början och det är så mycket att tänka på och då har jag bara kört i 30 km/h i tvåans växel haha. Men till min fördel ska jag ju säga att det var en väldigt kurvig och backig väg. Men john säger att det är bra för då lär man känna bilen. Nåväl, det kändes som en utomjordisk händelse och jag fattar inte hur jag någonsin ska klara att köra fortare och mer avancerat, men det ska gå! :) Känner att jag vill nu och det är en trevlig känsla.


piercing?

Igår när jag & Eli var i Malmö piercade hon en industrial, alltså en sån piercing med två hål och en stav som går rakt igenom högst upp i örat ni vet. Sjukt snyggt! Och när vi började snacka om det bara kände jag hur jäkla mycket jag saknar min i näsan. Fattar inte ens varför jag tog ut den!
Här kommer snygga bilder




Blööh

fredag 4 november 2011

in a hurry

Sitter i sängen och har fem minuter över tills jag måste cykla till bussen. Känner mig ganska fin idag med ny tröja som jag fått av släkting och läppstift igen efter munsårsdagar. Virkade klart mina vantar igår (virkade tre stycken för den första blev jättesämst) och idag ska jag inviga dem! Bra dag!

Nu ska jag till Malmö, på bussen och tåget ska jag skriva Ullaredslista för dit ska jag om 11 dagar och när jag kommer hem ikväll ska jag beställa en jättefin klänning som jätteförsenad studentpresent från min syster. Himla bra!
Ajdö!

torsdag 3 november 2011

the look

Provade mittbena häromdagen. Insåg att jag såg väldigt dum ut haha, här får ni ett smakprov på det..
 Såhär ska jag ju se ut! hehe, eller ja, men mer hår i ansiktet än mittbena iaf :p
Och ja, jag har samma tröja två gången! OOH! :D
Nu väntar jag mest på moren min för vi ska till Netto i Markaryd. Och ja, det är typ enda gången jag kommer från Havraljunga på en vecka. För att gå på Netto xD Love my life!

Men imorgon (och på lördag) bär det av till Malmö med käraste Elinor! På lördag råkar det vara så att jag ska på stor Halloweenklubbs-grej på Wonk så far till Malmö då med :)

Nu måste jag rusa!
Pusspuss

onsdag 2 november 2011

just doing some crochet

Glömde säga att jag håller på att lära mig virka och mitt försöksobjekt är ett par vantar. De blir ruskigt fula och ojämna men så är det väl i början i guess.


Så här ser de ut hittils, eller den kanske man ska säga. Började igårkväll så har kommit en bit. Börjar dock bli nervös för indragningen vid toppen och tummen. Nåväl! Det kommer bli jättebra och nästa gång jag virkar något kommer det bli mycket finare!

but i just can't let it go, we found love in a hopeless place

Innan man ens hinner blinka och öppna ögonen igen visar kalendern att det är november. Jag har egentligen ingen aning om vad jag håller på med, jag önskar att jag hade någon som pushar mig att göra bättre, någon som slår mig på käften varje gång jag trycker i mig ett choklad och ber mig gå ut och gå istället. Men jag har inte det så istället ligger jag bara på soffan/ i sängen och lägger på mig extra vikt. Och jag vet, jag klagade över detta förut också men jag måste verkligen ta mig i kragen och varje vecka tänker jag såhär: på måndag, då skärper jag mig och slutar med det här fåniga. Men det blir aldrig av.
Därför har jag hittat ett bra sätt att komma igång. Kanske inte med att bli av med godisätandet men att röra på mig, så jag ska verkligen försöka denna gången. Jag vill inte bli en fet, lat tjej som alltid är ensam för att hon inte orkar i samma tempo som hennes vänner. Så det så!

Jag ska försöka blogga aktivare också, ligger just nu i soffan och ser på teve men jag har kameran där uppe med lite nya bilder som ni ska få se. Nu ska jag ta mig upp, fräscha upp mig lite, klä på mig och sen cykla en runda. Joggade/gick igår men jag har verkligen världens sämsta kondis så jag får bygga upp den från scrach. Men det kommer gå! Jag vill att det ska gå!