onsdag 29 februari 2012

this is the first day of my life


Okej, första natten på nya stället är över och det är tillochmed eftermiddag nu. Eller kanske fortfarande lunchtimme, men ändå.
20.20 hade vi kört hit alla mina grejer och typ hela golvytan i rummet var täckt av lådor och kassar. Galet tänkte jag och jag känner ju mig själv så jag visste att jag inte skulle kunna sova om jag inte hade plockat i ordning. Pallade 45 minuter ungefär (vilket innebar kläder och köksgrejer + säng) och sen tog jag en dusch och ringde min kära mor. Var så fruktansvärt trött i hela kroppen, och framför allt i huvudet så jag somnade bums strax innan tio. Vaknade klockan sju i morse (jippi!) och chillade ett tag, åt en kiwi till frukost (har ingen mat! måste handla) och fortsatte sedan med uppackningen. 

Nu känner jag mig så klar jag kan vara just nu tror jag. Det visade sig att man har ganska dåligt med utrymme i köket men det löser sig och i hela mitt rum finns bara ett eluttag. Eller ett eluttag med två kontaktgrejer i och jag vill gärna ha massor av saker igång som är med el (heh) så jag måste cykla och fixa det ikväll eller imorgon.
Jag behöver även ett sängbord (mitt sängbord just nu är en prydlig hög av gamla inbundna böcker och typ 2 års prenumerationer av ELLE) och en stol. Typ en helt vanlig pinnstol som man kan sitta på om man har vänner över och om man inte har det kan man ha den lite som förvaring. Annars tror jag att jag har det mesta.
Har ganska jättemycket böcker och jag har ingen bokhylla så jag har bestämt mig för att ta hem böckerna (som jag har läst) till mamma igen. Det känns så onödigt att köpa en bokhylla när jag ska bo här så kort tid. Sorgligt men sant. 
Känner att jag behöver pyssla lite mer här och få upp lite lampor och sådär innan jag fotar, men ni ska få se. Lovar.

Nu måste jag sannerligen skriva klart min uppgift, den ska vara inlämnad imorgon och jag fungerar inte i stress. 
Hörs sen!

tisdag 28 februari 2012

Packar packar packar och packar lite till. Har lämnat iväg Siri nu :/

Blir för övrigt så jäkla förbannad på min nuvarande hyresvärd! (igen haha) hade satt upp några grejer med häftmassa och på typ fyra småställen (alltså mindre än en enkrona) har tapeten gått bort, väggen under är vit, tapeten är vit så det syns bara om man tittar noga meeen nu måste hon tapetsera om hela rummet och det måste jag betala? WTF?
Aja, där går mina sparpengar. Alltså snacka om att inte kunna vara schysst. Det är inte precis så att jag är speciellt rik, då hade jag väl för fan inte valt att bo som inneboende? Vafan.
Aja, behövde bara skriva av mig lite.
Nu ska jag chilla en stund och sen packa klart det sista.

måndag 27 februari 2012

ooh that's fab honey!



Hej alla där ute!
Kom hem från Skåne runt lunch idag och sen dess har jag hunnit med 3 av 4 saker jag skulle göra/börja göra.

1, packa (flytt imorgon eller på torsdag)
2, måla naglarna (mina var riktigt sunkiga)
3, chilla

den fjärde saken var att börja skriva min summering av texten, tänkte börja lite smått nu strax men tänker försöka göra "grovgörat" imorgon och finputsa på onsdag (beror ju lite på vilken dag som blir den stora flyttdagen också). Iallafall, som ni ser har jag även färgat håret turkost och skaffat sjuk hårförlängning. Sjukt chict!
Naae, har bara duschat och mitt hår tar typ 3 timmar (minst. skojar inte) på sig att torka men det går lite fortare med handduken runt huvudet! Är alltså helt osminkad och allmänt segis men har så dålig kvalite på min webbkamera att jag nästan ser ut som en människa (dock utan ögonbryn!) ändå! It's like magic!!

Nej, nu ska jag ta på mig myspyamas och krypa ner i sängen med en ny bok (håhå) och lite plugg. Blir en tidig kväll ikväll känner jag. Huvudvärken är ett faktum :/

fredag 24 februari 2012

TGIF!

Nu är jag färdig, verb-kapitlet är läst, väskan är packad och om en halvtimme ska jag cykla härifrån. Sitter dock framför aftonbladets livesändning nu och väntar på att få veta vad den nya lilla prinsessan ska heta. Och nej, jag förespråkar inte monarkin och sånt grejs, men jag tycker det är en fin händelse, det är det ju när alla små bebisar föds. Även om bebisar är som jättejättesmå tanter och gubbar.
Men iallafall, jag åker ner till Skåne i eftermiddag efter skolan, då är det dags för att fylla på min färg (det röda lyser ju igenom hela tiden :( ) och permanenta Elinors hår. Heh, det kan bli lite hur som, sen blir det lite fest och sådär. På lördag (eller inatt nån gång) far jag hem till pappa för att vara där över helgen.
Mys!


torsdag 23 februari 2012

spring is here!

Stillade min shoppinghunger med några fantastiska mormorstrosor på åhlens. Har kommit fram till att det är helt fantastiskt med trosor (kläder i allmänhet såklart) med hög midja. Supersnyggt och praktiskt!
Lite såhär:

till vänster alltså

I övrigt så vill jag se ut ungefär såhär i vår:


Allt är från ASOS, allt är märket Nishe. Hittade det bara av en slump och blev kär i ALLT. Kan inte hjälpa det. Gulp! Fast skorna är lite andra märken, men allt är hittat på ASOS.
Och ja tog med några högklackade skor fastän mina skor aldrig skulle fungera tillsammans med dem, men åh så fint det är!



exams!

Hade en onlinetenta i morse. Det innebär att man gör tentan hemma, och man får använda boken om man känner att det behövs. Problemet med det är ju att man bara har 2 timmar på sig och har man gett sig in på att typ läsa igenom hela boken så hinner man ju inte det. När man är klar (jag blev klar efter en timme! nöjd!) så får man ett preliminärt resultat eftersom att läraren ska läsa igenom tentan efteråt och sådär. Men hennes "rättningar" kan bara höja ens betyg eller låta det stå kvar på samma, alltså inte sänka en.
70% var man tvungen att ha för att klara det och det preliminära resultatet visade 73 % så jag är mycket nöjd :)
Det var ju onekligen inte perfekt, men det kan ju höjas lite men oavsett så var det min första tenta ever och det är svårt att veta hur man ska plugga liksom.
Så jag är glad!

Såhär såg jag dock ut igår:

onsdag 22 februari 2012

I'd like a new coat miss

Har läst 173 av 245 sidor nu och känner mig rättså duktig och unnar mig en halvtimmes paus och vet ni vad? Jag är så himla sugen på en ny vårjacka! I vanliga fall brukar jag typ bara använda vinterjackan tills man svettas ihjäl och sen ha en stickad tröja resten av våren. Men neeeeeeeeeeej, så vill jag inte ha det!
Det här är då drömmen:
Men den kostar 1100 så jag tänker överväga lite billigare alternativ först. Men den är fortfarande ett alternativ, definitivt, men tycker inte om att köpa så dyra plagg för tänk så förstör jag den? 
Här är tre lite billigare alternativ.



 Allt från 650 till 850. Bah! Detta är knepigt!
Vad tycker ni?
1,2,3 eller 4? Please help mee honeys!

tenta?

Gör allt för att undvika att plugga inför min tenta imorgon.
Till mitt försvar är det en onlinetenta då vi får använda boken. Men ska plugga.
Sen.

heh

måndag 20 februari 2012

you only get what you give away

Nu har jag vinkat av systrami vid bussen och ska plugga ett tag och sedan läsa ut min underbara bok! Den är så himla bra!
Jag ursäktar att mitt bloggande är tråkigt just nu men det är liksom mycket på G. Pluggning, flytta nästa vecka, Skåne till helgen och mitt i alltihopa måste jag säga adjö till Siri. Åh käraste Siri <3
Bakade iallafall en äppelpaj innan, men den är nästan slut nu. Hähähä, nä inte riktigt men jag & Catrin mumsade på den iallafall. Himlagott!

hair


söndag 19 februari 2012

babe



Till hösten hoppas jag på att få plugga på folkhögskola och därmed bli en utbildad personlig assistent, och efter det vill jag ju jobba ett tag så man har en trygg ekonomi och sånt dära, men vet ni vad? Jag vill så gärna flytta ut i ett fint hus! Alltså egentligen på landet, men inte mitt ute i skogen utan typ med några kilometer till närmaste stad/by bara. Så man inte blir helt isolerad, och då vill jag ju gärna ha några katter och sånt. Men att bo på landet för mig innebär att man har mycket djur, typ hästar och kossor men det har inte jag så stor lust med så jag tänker köpa minigrisar! Fattar ni hur söta dem är? Så jäkla gulliga att man typ dör! Och om man vill så kan man ha den inne i huset eftersom de är så små. ÅÅÅH GULLIS!!!!

Glossybox!

Har precis skickat hem en glossybox till mig själv!
Har läst om det på några större bloggar och det verkar himla bra, för jag är dålig på att köpa skönhetsprodukter. Iallafall mer än det nödvändiga så att säga..
Glossybox är en box helt enkelt som kommer en gång i månaden hem till en och i den ligger 5 skönhetsprodukter. Som jag har fattat det är det lite mindre produktförpackningar men att en av produkterna ska vara fullstorlek. Och det kostar bara 139:- i månaden och ingen fraktkonstnad!
Och man får när man registrerar sig fylla i lite olika grejer så att de anpassar boxens innehåll efter ens preferneser. Så himla smidigt och bra tycker jag! Billigt också ^^

En av mina favvisbloggar Killercolours aka Viola har skrivit mer om sin januaribox här (länk!)
Nu ska jag hämta mig lite frukost och se på en film eller något. Slöis morgon, ikväll ska jag plugga det sista sen är jag klar med alla study questions för språkhistorian. Tenta på torsdag!

lördag 18 februari 2012

at last my love has come along my lonley days are over


Såhär såg jag ut häromdagen + idag har jag en knut i håret! En himla ful och lågt sittande knut. Men ändå en knut, det är ett stort steg!

Igår träffade jag min syster och hade himla trevligt! Vi gick runt sjön, tittade på Teleborgs slott, ååt god toast till lunch och såg två superbra band påå Kafe De Luxe på kvällen. Plus att någonstans där emellan allting slog jag nästan ihjäl mig på en jävla lekplatsgrej. Helt livsfarlig! Så nu har jag ett 5 cm i diameters fett blåmärke på höften. Men det överlever man!
Ikväll blir det tacos, melodifestival och efter det skräckfilm!
Tror det blir himla bra, så nu ska jag klä på mig lite vettiga kläder, diska efter mig (har samlat på mig ett diskberg på mitt rum haha) och om ett tag ska jag gå mot bussen.
Adjö alla ni där ute!

torsdag 16 februari 2012

how can you stop the rain


Idag var en sån dag då jag skulle pluggat typ hela dagen men jag kunde inte fokusera så istället har jag shoppat loss (tråkig shopping, inget kul som skor, klänningar eller hattar) på Röda Korset Kupan här i Växjö, sett klart Big Love serien och börjat se på Pan Am.
Min pluggdag skulle ha innehållit:
Läsa de tre sista kapitlena i språkhistorieboken (typ 55 sidor) och börja på study questions
Börja på Academic writing 2

Har bara läst två kapitel. That's it. Men tänkte läsa det sista innan jag ska sova och eftersom min kära syster alltid sover länge (hon kommer till Växjö ikväll men ska inte sova här) så hinner jag börja på frågorna innan vi ska ses imorgon! Eftersom jag alltid vaknar 08.06. Sjukt scary.


Inga bilder idag för jag är ganska sunkig (har gått jättesnabbt och ganska långt med tunga kassar och en massa sånt. Dock var nya sminket mycket bra! Men jag behöver en dusch och ett par lakritsbitar och ett avsnitt av panam först innan jag blir människa igen. Men jag ska ladda kamerabatteriet fullt inatt och ta det med mig imorgon för jag känner på mig att det blir äventyr av imorgon!
Men ni blir inte helt utan för jag gjorde ett besök till weheartit för er skull :)
pusspuss

onsdag 15 februari 2012

extreme motherf'cking false lash bold superblack mascara


Ni får en liten gif (hoppas det funkar denna gången) innan den fantastiska smink-bilden kommer opp. Eller ja, den är ju bara här precis nedanför. Håhåjaja. 

Saknar verkligen gymnasiet ibland. Där hade vi liksom alla Adobe-programmen helt gratis så sen studenten har jag inte kunnat redigera mina bilder ordentligt. Är alltså för snål för att köpa photoshop och jag är inte så haj på sånt dära, så jag kan inte ladda ner det haha. Men jag har hittat nåt som verkar skapligt och lite likt photoshop så ni får stå ut medan jag lär mig programmet.
Detta är alltså dagens inköp, i sminkväg åtminstone! Maybelline (som är bästa budgetmärket tycker jag) har kommit ut med en ny serie grejer. Typ bara häromdagen! Himla bra tajmat. Iallafall, det är foundation, concealer, puder och rouge som man först börjar med att välja ut foundation som passar en. 115 passade mig, och då heter alla de andra produkterna (alltså concealer, puder och rouge) samma nummer! Så att det är lättare att hitta rätt. Så jäkla bra & smart tycker jag! Dock har jag ju concealer från MUS så köpte inte den. Men nu har jag alltså 115 i foundation, puder och rouge. Tror och hoppas att det kommer bli skitbra. Det lär väl visa sig imorgon! Och de hade lite extrapris på Åhlens, så allt som allt (förutom mascaran) kostade det 347 :- skitbilligt tycker jag! Brukar ju köpa foundation från MUS i vanliga fall men kände för att testa något nytt och nu är det dags!
Sen mascara, jag tycker det är så himla knepigt för jag tycker inte det blir så jävla stor skillnad om man använder en skitmascara från h&m eller en som heter typ extreme motherf'cking false lash bold superblack mascara så jag brukar köpa ganska billiga. Dock gillar jag dem från Lumene, speciellt eftersom de inte har så fruktansvärt mycket skit i sina grejer (inbillar jag mig iallafall) så jag köpte en billig en för 85 pix. Natural Code hette den. Låter bra tänkte jag och köpte den med detsamma!

Nu ska jag tvätta av mig dagens smink och sånt. Och så ska jag tvätta lite sminkborstar. Det behövs verkligen! 
See you guys tomorrow!

i'll be your emmylou and i'll be your june and you'll be my graham and my johnny too

Har ju varit hos mormor ett par dagar och nu är jag hemma igen.
Det är ju så att jag måste köpa köksgrejer tills jag ska flytta så jag shoppar lite här och lite där (läs second hand och claes ohlson haha) men just nu orkar jag inte fota det. Men något som jag orkar fota är mitt nya smink som jag köpte idag. Hade en härlig upptäckt imorse att både min foundation och mascara var slut så jag var ju så illa tvungen att köpa nytt och då slank det även med ett puder och en blush.
Men vet ni vad? Jag hann bara starta min kamera så dog batteriet så jag laddar det nu, ska plugga en stund emellan sen ska ni få lite bilder.
Lovar. Om en timme på'tungefär.

måndag 13 februari 2012

monday morning

Måndag morgon och jag är ovanligt pigg. Packar en liten väska för jag ska först till skolan och sen till mormor och stanna tills imorgon. Mysigt mysigt mysigt!


Något som inte var så himla mysigt igår var att mitt tåg var inställt, så jag fick stanna hos Elinor länge. Det var ju iofs mysigt, men sen när jag hoppar på nästa tåg till Växjö så är det knökfullt men jag lyckas få en sittplats men det sitter en något illaluktande man bredvid mig och är allmänt störig. Och när jag ska av i Växjö så börjar jag ju demonstrativt klä på mig jackan, mössan och ta på mig väskan osv, men han fattar inte vinken så jag säger: ursäkta, men jag ska hoppa av är. Han fattar fortfarande inte så jag måste typ skrika i hans öra. Han kanske  var döv, inte vet jag.
Nu måste jag iallafall cykla för jag ska inom biblioteket och skriva ut en ansökan till Furuboda folkhögskola!! Jippi!!!

ps. jag fick förresten rummet! =jätteglad tjej!
Adjö mina läsisar!

lördag 11 februari 2012

hEllO

Är hemma i helgen och chillar mest. Elinor (som inspirerade mig till video-gifen också!) kunde inte komma opp så jag är ensam hemma. Ganska skönt ^^

Hoppas ni har det fint var ni än är!

torsdag 9 februari 2012

0 is not a size


 har pluggat och powerwalkat men annars ingenting annat. på hela dagen. imorgon bitti börjar jag supertidigt men sen far jag hem till skåne. är visst hemma varje helg, men så är det bara. för tillfället iallafall.
oh and by the way:

onsdag 8 februari 2012

Angående everything sucks och kanske everything is awesome?

Jo det är såhär att min hyresvärd (alltså kvinnan vars hus jag bor i och hyr ett rum i) och jag vi kommer inte överens. Eller tja, jag vet inte. Jag tänker inte gå in mer detaljerat än så eftersom detta är internet och alla kan läsa detta om de bara vill och vad som händer mellan mig och henne är mellan oss. Dock har jag ju såklart berättat för mina närmaste.
Men iallafall, vi har inte skrivit något kontrakt så därför ändrar hon reglerna som jag har fått, hela tiden. Och det tycker inte jag är okej och eftersom hon gör nya regler hela tiden bryter jag ju mot dem hela tiden och ja. Ni fattar principen, det funkar inte.
Så jag har haft mer eller mindre panik i helgen och mina enda tankar var typ: "faan jag måste hoppa av utbildningen och packa mina saker och flytta hem igen. BLÄBLÄBLÄ, men samtidigt skönt för kursen är så jävla skitsvår. BLÄBLÄ" typ. Men jag åkte hem till min kära mamma och styvpappa (måste nog besöka pappa snart kom jag på nu..) och berättade allt för dem och de tyckte absolut att jag skulle börja leta efter annan bostad. Och det är ju typ omöjligt att hitta men jag började leta iallafall, och i söndags såg jag en annons om ett rum med egen ingång och kök och bad som man delar med en annan person. Fine tänkte jag och ringde direkt. SKITBRA! Så jag åkte dit igår eftermiddag och allt verkar himla bra.
Visst badrummet är typ 1 kvadratmeter och handfatet är i köket (haha) men allt annat är himla bra och sådär. Och det är ju faktiskt en källare så man kan ju inte ha allt för höga hopes liksom. Men problemet är att det är mer än jag som vill ha detta rummet såklart och familjen som hyr ut ville träffa flera innan de bestämmer sig (de hade träffat några innan mig och skulle träffa nån efter och sådär. Ni fattar) så nu är jag ju så jävla nervös.
Alltså jag bad seriöst till gud innan att jag skulle få detta rummet. Åh vad jag vill det!
Visst det är lite längre från skolan och sådär, men det verkar så himla bra. Och skönt att slippa bo direkt i en familjs hem liksom.
De ska iallafall höra av sig i veckan om huruvida jag får det eller inte. Men jag kunde ju såklart inte hålla mig idag när jag var på stan så jag införskaffade lite köksgrejer. För sånt måste jag ha med mig själv + möbler då. Men det är ju okej. Men jag vill ju ha sånt fint gammalt, gärna blandat från second hand så idag har jag köpt:
2 koppar
5 assietter (tänkte ha nån som ljusfat så länge)
Lite köksredskap, typ osthyvel, potatisskalare, slev osv.
Har en del andra saker redan, typ som bestick, djupa tallrikar och sånt.
Jag vet att det är lite onödigt men alltså. Oavsett om jag får rummet eller inte kommer jag ju få en egen lägenhet någon gång i livet och då kommer jag behöva sånt där. Så varför inte?



Nu håller jag mest tummarna. Är ni med?

Life is not so funny sometimes, just so you guys know

Alltså jag har så mycket att göra i skolan hela tiden!! Tyckte det var ganska mycket fram tills idag tills jag upptäcker att jag har glömt ALL grammatik som jag någonsin har lärt mig och nu på typ 2 veckor (nä inte riktigt men typ) ska jag lära mig allt i denna dumma boken (se bild).
"A University Grammar of English with a Swedish Perspective"

 Fattar inte hur det ska gå till eftersom jag samtidigt har kontinuerliga akademiska texter och muntliga redovisningar under terminen SAMT att vi läser en annan kurs samtidigt som den hära Language Profiency-kursen (som löper under hela terminens gång) och för tillfället är det språkhistoria. Och det är faktiskt roligt! Och intressant men på tre veckor ska vi läsa denna boken (se bild 2) och där är 12 kapitel och varje vecka ska vi svara på frågor (ca 10 st på varje kapitel) på 5 kapitel.
"English: one tounge, many voices"

Vet inte om ni fattar någonting av detta men förhoppningsvis gör ni det.

Är iallafall klar med alla frågorna fram till kapitel 10 (TJOHOOO!) plus att jag tänkte (på min lediga dag imorgon) läsa kapitel 3 noggrant i Grammatikboken och börja skriva på den akademiska textgrejen.
Jag har onekligen inget liv. MEN! Livet kan komma senare, just nu består mitt liv av akademisk engelska på alla sätt och vis. Och jag ursäktar om jag bloggar tråkigt men jag har ganska tråkigt just nu. Sorry.

Ska försöka förklara en annan viktig grej som försiggår  också. Fast jag behöver en paus från skrivande och tänkande just nu. Så det blir lite teve först eller nåt. Kanske gos med Siri. Åh <3

måndag 6 februari 2012

no more red

Här kommer dem! Helt färska bilder direkt från kameran, och färgen blev inte riktigt bra. Jag är lite fläckig just nu men tänkte be kära elinor hjälpa mig ordna det på lördag med hjälp av lite mer färg? :)
Känner mig ganska snygg iallafall!


 Men eftersom det är vinter och kallt kan man ju inte springa runt naken hela tiden, så här är en bild med stickad tröja. Håhåjaja.
Är överlag nöjd! Nu ska jag plugga lite till, sen ska jag sätta mig med en kopp te och bara slappa. Helgen har varit jobbig så jag orkar inte plugga hela dagen, har redan fått en del gjort så känner mig ganska duktig!

på tal om att låta håret växa ut från pojk-kort


Ni vet nog allihopa, antingen från common sense eller från egna erfarenheter att det är sjukt jävla trist att låta håret växa ut. Och jag blir så trött på alla bloggerskor som har 3 meter förlängingar/eget superlångt hår och sen klipper av det till strax under axlarna och gråter floder för att de har såååååå kort hår. Alltså tjohej!? Har ni sett kortare hår? Antagligen, och det betyder att det finns folk med kortare hår. Axellångt är för mig mellanlångt. Längre än det är långt och kortare än det är helt enkelt kort.

Iallafall, mitt hår är bara ett par ynka centimeter från att vara på mina stolta axlar och det känns sjukt nice, det har tagit sin tid men snart är jag där. Dock ska jag ju fortsätta låta det växa sen, men axlarna har varit mitt delmål länge nu.
Och vet ni vad? Häromdagen blev jag bara så fasligt trött på att ha rött hår. Alltså missförstå mig rätt: jag älskar rött hår, det är så fasansfullt vackert men jag har haft rött hår så länge nu (från födseln höhö, nä men i princip) och jag är redo för en förändring. Så här sitter jag på mitt rum i Växjö och har ont i hårbotten. För typ en timme sen slängde jag i en blondering, mest för att de allra starkaste röda tonerna ska dö lite (sadface) och nu sitter jag med en annan färg i. Och hela tiden innan när jag har haft kort hår har man behövt slänga typ hälften av hårfärgen men idag. Idag säger jag bara, idag behövde jag varenda liten droppe i den dära sablarns flaskan. Åh, denna dagen alltså!

Nu är jag så galet hungrig att jag snart dör men ska tvätta ur färgen innan jag går ner och lagar mat, vill inte se ut som en alien ^^ Så, är ni nyfikna på resultatet eller vad? För vet ni vad? Det är jag :)

söndag 5 februari 2012

älskar bilden. den beskriver mitt liv lite just nu, allting har typ gått rent käpprätt åt helvete så just nu sitter jag i min säng hos mamma & john. tänkte åka lite skridskor om ett par timmar. -20 grader, härligt!
orkar inte riktigt berätta om allt än så ni får nöja er utan information.

torsdag 2 februari 2012

jag behöver er åsikt!

Alltså jag måste bara fråga alla er visa där ute en sak.
Jag är ju inneboende hos en kvinna här i Växjö och det funkar skitbra men nu har hon hyrt ut ett till rum till en snubbe. Fine med mig liksom men nu tycker hon typ inte att jag får ha vänner över? Alltså, erik kommer upp till mig imorgon och det berättade jag för nån dag sen och det var helt okej och jag sa som det var att vi skulle ut på kvällen och sånt. Fine.
Men idag när vi sitter och pratar (vi åt samtidigt så vi pratade lite under tiden) så säger hon helt plötsligt: jahaa, men då ska han sova över då också? jag bara: jaa, eftersom vi ska ut på kvällen så känns det ju onekligen taskigt att slänga honom på ett tåg halv tre på natten liksom. då säger hon: ja okej, för jag tycker nog inte om att du har vänner som sover över nu när J också bor här.
say what? alltså jag fattar att jag inte kan ha någon som sover över här varje dag men en natt liksom? och jag sa ju till i god tid och sånt. åh jag blir så irriterad :/

vad tycker ni?

shoooooeeees

Got my babies today :3
ursäkta bilden haha

De är lite trånga vid tårna och de är ju jättehöga haha, men det ska gå! 

today

En lunch för någon dag sen och idag ser jag ut såhär. Fast jag planerar att klä på mig sen, inte bra att ha pyamas i skolan.


Jag ursäktar att det inte blir så mkt bloggat men jag har sjukt mkt att göra i skolan hela tiden så tills jag har kommit på ett bra sätt att strukturera mitt liv på så kommer det vara lite skralt på bloggfronten. I'm sorry!

onsdag 1 februari 2012

drömhåret


nu ska jag klä på mig och sen har jag oral presentation about New Zealand and it's language. Blööh.