måndag 17 september 2012

torsdag 13 september 2012

tjugo

är tjugo år idag.
håller också på att förälska mig kanske, tror jag. äh jag vet inte, vi får se. men så himla dumt.


Nu ska jag packa för jag åker hem i helgen. Behöver det men samtidigt kommer jag sakna Furuboda. Åh. Älskar livet. U N D E R B A R T!

onsdag 5 september 2012

september, eight days left

När inte allt går som man tänkt sig, och hjärtat blir lite besviket men man överlever det mesta tänker jag. Den här låten passar rättså bra och sådär.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag men sen måste jag nog ut och springa alltså, man går inte ner i vikt av att sitta i soffan och äta riskakor med ost på ;)


söndag 2 september 2012

missing you

Ibland bara saknar jag saker. Idag saknar jag Paris så att det nästan gör ont, måste dit snart igen.



lördag 1 september 2012

ett litet hej för nu är det september

Första september och första helgen i lägenheten på skolan. Jag och Charlotte, som jag bor ihop med, är tröttare än någonsin av ingen anledning alls men vi har bestämt att det är okej.
Vi åt för mycket godis igår så nu har vi bestämt oss för att ha godisförbud i en månad, bara hemmabakade kakor är godkända. Och bara en dag i veckan liksom. Dock har C sagt minst 2 gånger redan idag att hon är godissugen så vi får se hur det går med den saken.
Första veckan i skolan har alltså gått, nästa vecka blir nog mer seriös känns det som men det kommer nog ändå vara ganska lugnt tror jag. Inte mycket läxor och inga prov om jag har förståt saken rätt. Vår klass är himla bra och sådär men det är typ ingen som bor här, så det kanske blir lite tråkigt och ensamt men vi får göra det bästa av situationen liksom. Av de lektioner vi har haft hittills så gillar jag teckenkommunikation bäst, men allt går nog bra tror jag. Vi har ju som sagt precis börjat och inte provat allt än.

Jag är lite förkyld men det är första gången på typ ett år så det är okej. Nästan.
Jag har även sett att här är sjukt många söta assistenter, alltså inte folk som går i min klass (dvs Assistentkursen) utan folk som är assistenter till de andra deltagarna på skolan, det är ju främst handikappade som går här. Och såklart så är där nån söt i musikklassen. Men vi har inte pratat med dem än, får ha det som ett senare projekt typ.
Jag hoppas att jag ska börja blogga igen, har saknat det lite, men det har samtidigt varit ganska skönt att slippa tänka på det där. Men här är så himla vackert och jag kommer ju ha lite att göra, och upptäcka mycket i livet så jag ska nog försöka sätta igång igen. Och se hur det känns typ.
London var för övrigt underbart också. Orkar bara inte ta upp det här, men jag och Yvonne hade askul, förutom när det åskade och våra Victorias Secret-påsar gick sönder :p
Har ingen bra bild för jag vet inte hur jag ser ut idag alltså, som ett nyduschat vrak haha. Håret på ända och sådär, så ni får en från innan i sommar!