torsdag 3 januari 2013

2013

Det är nytt år och jag är så peppad! Det känns som om detta kan bli det bästa året på länge! Visst, jag klarade inte riktigt mitt nyårslöfte från förra året (-15 kg) men jag har ungefär ett kilo kvar (har inte min våg här hos mamma så vet inte exakt) och det ska fan gå fort! Jag vill inte sätta något löfte för detta året men ett mål jag har är att kunna springa en mil. Har inte sprungit på typ två månader, kan vara därför jag stått stilla med min vikt, men sist jag sprang så sprang jag 5,5 km och det ska gå med en mil! Jag känner det på mig! Och så vill jag flytta hemifrån på riktigt, vart vet jag inte, jag får se vart vinden för mig men jag vill ha en egen lägenhet, ett eget jobb och vara självständig på riktigt!
Har precis anmält mig till en yogakurs också så ska försöka börja med det och verkligen fortsätta! Det ser så himla inspirerande ut så jag måste bara prova!

På tal om saker man vill göra här i livet så hittade jag en töntig tumblr där jag tog ut några bilder som jag tyckte passade mig bra!

Jag är så himla sugen på att göra en sån där himla lång resa med en tung ryggsäck på ryggen och mitt pass i handen. Jag vill resa utanför europa, få stämplar i passet och försöka övervinna min flygrädsla! Är så sugen på asien...
Och förresten, är så förbaskat kär att jag nästan går itu. Lyckligare tjej får man leta efter, saknar honom sekunden efter vi kysst hejdå.
en grej till! Har ätit vegetariskt i typ 3-4 månader nu mer eller mindre 100 % men från och med 2013 är det stenhårt som gäller. No meat please! Mår så himla bra av att utesluta kött så ser ingen anledning att äta det!

Inga kommentarer: