lördag 8 oktober 2011

6 oktober- Paris dag 3

Helt plötsligt blev det torsdag och Triumpbågen, Moulin Rouge, Sacre Coeur och massa shopping (?) stod på schemat! Det regnade en del på förmiddagen men det klarade vi lätt av genom att dricka läsk på McDonalds istället!
 Lite trötta, men peppade tjejer ändå!
Första stoppet för dagen var Triumphbågen och såhär fina var ett bröllopspar! Eller så kanske det var en reklamfotografering för det var SJUKT många fotografer och grejer. Men det var så himla vackert iallafall.



En styck båge!

 Next stop: världens mest kända shoppinggata haha. Men här finns typ bara lyxbutiker som Chanel, LV, Mercedes osv så vi gick mest ute på gatan och kikade in..
 Alltså regnet som bara ööööste ner!


 Som sagt.. haha

En lång allé och en fin park. Alltså allt i Paris är så jävla fint så man vet inte vad man ska fota och man vet inte vad hälften är. Men jag fotade en hel del iallafall.




Vi fann Louvren! Men gick inte in för det var massiv kö, antar att inträdet är ganska dyrt + att vi hade ett speckat schema!


Nästa stopp var Sacre Coeur och det ligger ju uppe på världens backe. Här var vi typ halvvägs.

 Fint hus, fint staket, fin lyktstolpe, fina franska balkonger. Fint allt.
Äntligen framme!



 Alltså utsikten <3 Och högst där uppe fann vi en italienare som sjöng som en gud (köpte hans skiva haha) och det var fantastiskt alltihopa.

 Moulin Rouge! Sjukt mycket folk och bilar och grejer så vi stannade bara en stund men mest för att...
 vi var sjukt trötta och hungriga!!


PIZZA TIME!!



Hehe, trötta tjejer vid Louvren. En sak ska tilläggas vid denna dagen. Vi åkte typ ingen metro alls så vi gick typ konstant i 6-7 timmar så fötterna och vaderna (efter alla sablarns trappor!! gjorde rättså ont när man äntligen kom hem och skulle sova.

Inga kommentarer: